ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έκανε το πρώτο βήμα για το… reunion με Πογκμπά η Γιουβέντους!

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά για μετά το καλοκαίρι δεν έχει ξεκαθαρίσει, με την Γιουβέντους να του έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να επιστρέψει έπειτα από έξι χρόνια,

Έκανε το πρώτο βήμα για το… reunion με Πογκμπά η Γιουβέντους!

Για μεγάλο μέρος του περσινού καλοκαιριού το όνομα του Πολ Πογκμπά βρισκόταν στη μεταγραφική επικαιρότητα. Κάτι εν μέρει… σύνηθες, αφού κάθε σεζόν ο Γάλλος άσος πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους «σενάρια». Άλλωστε, ουκ ολίγες κορυφαίες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο εδώ και χρόνια. Ωστόσο, για μια ακόμη φορά ο 28χρονος μέσος παρέμεινε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο ίδιος ξεκίνησε… φουριόζος της σεζόν, κάνοντας κάποιες εκπληκτικές εμφανίσεις. Σταδιακά, όμως, η απόδοση του άρχισε να πέφτει, ενώ ένας τραυματισμός τον Νοέμβριο τον άφησε εκτός ως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Πογκμπά έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από τότε και δείχνει να βρίσκει αργά αλλά σταθερά τα πατήματα του. Την ίδια στιγμή, όμως, το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ είναι αυτό που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Βλέπετε, το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε ο ίδιος από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», o ίδιος έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Γιουβέντους για να δρομολογηθεί η μεγάλη επιστροφή του στην ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Τι προτείνει η Γιουβέντους στον Πογκμπά – Οι πιθανότητες ενός deal

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Πογκμπά αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ιταλικής ομάδας για το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα, φέρονται να του έχουν ήδη καταθέσει μια πλουσιοπάροχη πρόταση για τα δεδομένα της ομάδας. Κι αυτό γιατί του δίνουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, τα οποία με τα μπόνους που προτείνονται θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια το χρόνο. Όσα δηλαδή παίρνει και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου.

Το ποσό αυτό είναι το… ταβάνι της Γιουβέντους, η οποία δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αφού ενδέχεται να αντιμετωπίσει θέματα με το Financial Fair Play. Βέβαια, οι απολαβές αυτές απέχουν κάμποσο από τα 15 εκατομμύρια που λαμβάνει στη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά. Ωστόσο, στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας» είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να πείσουν τον Γάλλο άσο να υπογράψει με τα χρήματα που του δίνουν. Κι αυτό γιατί ποντάρουν στην εξαιρετική σχέση τόσο του παίκτη, όσο και του ατζέντη του με την ομάδα. Πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη η επιστροφή του στον ιταλικό σύλλογο έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ