ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Πρέπει να κάνει μια… χάρη στον Ράιολα για να πάρει Χάαλαντ η Μπάρτσα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα να τονίζει στην ισπανική ομάδα πως για να τον πείσει να υπογράψει μαζί της, θα πρέπει να αποκτήσει και τον Νουσαΐρ Μαζράουι.

Πρέπει να κάνει μια… χάρη στον Ράιολα για να πάρει Χάαλαντ η Μπάρτσα!

Την τελευταία τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ συγκαταλέγεται δικαίως στους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως. Άλλωστε, σε αυτό το διάστημα ο Νορβηγός φορ κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Ήδη πέρσι ο ίδιος ήταν ο βασικός λόγος που οι Βεστφαλοί κατέκτησαν το Κύπελλο Γερμανίας και μπήκαν τελικά στην τετράδα της Bundesliga. Κι αυτό γιατί μέτρησε 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια. Ο νεαρός φορ ξεκίνησε με την ίδια… φλόγα και τη φετινή σεζόν, τουλάχιστον μέχρι τον τραυματισμό του στα τέλη Ιανουαρίου. Βλέπετε, μέχρι τότε είχε ήδη πετύχει 23 γκολ και είχε μοιράσει κι έξι ασίστ σε μόλις 20 ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από εκείνο το σημείο μέχρι και σήμερα ο Χάαλαντ δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα, δημοσιεύματα τον ήθελαν να γυρίζει τον Απρίλιο. Οπότε, το τι μέλλει γενέσθαι μ’ εκείνον το καλοκαίρι έχει βρεθεί στην επιφάνεια. Βλέπετε, ο Νορβηγός φορ είναι στο στόχαστρο όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και η ρήτρα 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του αποτελεί ένα μεγάλο δέλεαρ για όλες. Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που εσχάτως έχει κάνει τις πιο δυναμικές κινήσεις για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της, Τζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα. Οι συζητήσεις ήταν σε καλό επίπεδο κι ο Ιταλός μάνατζερ εμφανίστηκε θετικός να πάει τον πελάτη του στη Βαρκελώνη, αλλά σύμφωνα με την «Sport», την οποία επικαλείται η «Express» ζήτησε ως… χάρη και την ταυτόχρονη απόκτηση του Νουσαΐρ Μαζράουι, που είναι επίσης πελάτης του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Δεν την… χαλάει την Μπαρτσελόνα ο Μαζράουι, ειδικά αν «συνοδευτεί» από τον Χάαλαντ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, οι εξαιρετικές σχέσεις του Ραϊόλα με τον Λαπόρτα φάνηκαν ικανές ντύσουν στα «μπλαουγκράνα» τον Χάαλαντ. Ωστόσο, ο Ιταλός ατζέντης τόνισε στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα πως θα πρέπει να κλείσει και τον Μαροκινό μπακ του Άγιαξ για να βοηθήσει περισσότερο την κατάσταση. Βέβαια, ο 24χρονος αμυντικός βρισκόταν κι εκείνος στο στόχαστρο των Καταλανών εδώ και λίγο καιρό. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα τους… χαλάσει μια πιθανή απόκτηση του, ειδικά αν συνοδευτεί από εκείνη του Νορβηγού φορ.

Οπότε, η Μπαρτσελόνα πρέπει τώρα να βρει έναν τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα και για τους δύο παίκτες. Την ίδια στιγμή, βέβαια, θα πρέπει να διασφαλίσει πως θα βρίσκεται στο Champions League της επόμενης σεζόν. Βλέπετε, ο Χάαλαντ θέλει να παίζει σταθερά και να διεκδικεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οπότε θα επιλέξει μια ομάδα που θα μπορεί να του το εγγυηθεί αυτό. Έτσι, οι Καταλανοί πρέπει να διατηρήσουν τη θέση τους στην τετράδα της La Liga ή να κατακτήσουν το Europa League. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Νορβηγού φορ. Από εκεί και πέρα τα πάντα θα κριθούν από τα… τερτίπια του Ραϊόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ