ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Δήλωση προθέσεων από Μίλαν – Διπλό τίτλου μέσα στη Νάπολι (vid)

Η Μίλαν απέδρασε με το διπλό από το «Αρμάντο Μαραντόνα», πιάνοντας κορυφή μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νάπολι με 1-0.

Δήλωση προθέσεων από Μίλαν – Διπλό τίτλου μέσα στη Νάπολι (vid)

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, η Νάπολι υποδέχτηκε τη Μίλαν στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και μεγάλη νευρικότητα εκατέρωθεν, η ομάδα του Πιόλι πήρε ένα χρυσό τρίποντο χάρη στο χρυσό γκολ του Ολιβιέ Ζιρού.

Έτσι, οι «ροσονέρι» οδηγούν την κούρσα της Serie A πια, όντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Με 60 βαθμούς, βρίσκονται στο +2 από την Ίντερ και στο +3 από τη Νάπολι. Οι «νερατζούρι», όμως, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο 20λεπτο, η Νάπολι ήταν η ομάδα με τα μεγαλύτερα επίπεδα κατοχής της μπάλας. Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» πίεζαν σε όλο το γήπεδο στο ξεκίνημα.

Αυτό το πρέσινγκ δυσκόλευε την ανάπτυξη των Ναπολιτάνων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι μετά από μισή ώρα αγώνα.

Από την πλευρά της, η Μίλαν όποτε έκλεβε τη μπάλα στο γήπεδο, αδυνατούσε να δημιουργήσει κάποια απειλή. Επιπλέον, οι «ροσονέρι» έρχονταν αντιμέτωποι με το πρέσιγνκ της Νάπολι όταν αναπτύσσονταν από πίσω.

Έτσι, οι λανθασμένες μεταβιβάσεις από τις 2 ομάδες ήταν συνεχείς ενώ τα πολλά φάουλ δεν επέτρεπαν στο παιχνίδι να πάρει το ρυθμό Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την κατοχή στο 59%-41% υπέρ των «παρτενοπέι». Παράλληλα, οι «ροσονέρι» ήταν η μοναδική ομάδα με τελική στο στόχο (1).

Ο άνθρωπος των κρίσιμων γκολ χάρισε τη νίκη στη Μίλαν

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Μίλαν «πάγωσε» το Μαραντόνα με ένα γκολ του Ολιβιέ Ζιρού. Μετά από μία στραβοκλωτσιά του Καλάμπρια, ο Ζιρού άπλωσε το πόδι του και έγραψε το 1-0 στο 49ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό εκτός έδρα γκολ του Γάλλου.

Το γκολ αυτό άλλαξε πλήρως το ρυθμό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν μπροστά με περισσότερους παίκτες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι επιχειρήσουν να ρίξουν το τέμπο του αγώνα με αργή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σπαλέτι επιστράτευσε τους Ουνάς, Μέρτενς και Ελμάς για να ανατρέψει το παιχνίδι. Ωστόσο, η Μίλαν αμυνόταν σθεναρά και μετά από 80 λεπτα παιχνιδιού είχε δεχτεί ελάχιστες φάσεις.

Στο 85ο λεπτό, ο Οσίμεν από πολύ πλάγια θέση επιχείρησε να νικήσει τον Οσπίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην αντεπίθεση, ο Τεό Ερναντέζ πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο αλλά με παρόμοια κατάληξη.

Οι «παρτενοπέι» δεν είχαν καθαρό μυαλό και οι λανθασμένες επιλογές δεν τους έδινε τη δυνατότητα να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά, η Μίλαν είχε την καλύτερη ευκαιρία για ένα γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σαλαμάκερς αστόχησε και έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 1-0.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ