ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε ψυχή και το πήρε με ανατροπή (vid)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Έλτσε πανηγυρίζοντας με ανατροπή νίκη (1-2) που την φέρνει μόνη 3η στη βαθμολογία της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε ψυχή και το πήρε με ανατροπή (vid)

Η Μπαρτσελόνα… τα χρειάστηκε όμως στο τέλος κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα της Έλτσε. Οι Καταλανοί είδαν τον Φιντέλ να τους βάζει δύσκολα όμως με τους Τόρες και Ντεπάι ανέτρεψαν το σκηνικό. Σημαντική νίκη για την ομάδα του Τσάβι που την καθιερώνει στην 3η θέση της La Liga.

Το ματς

Η 27η αγωνιστικής της La Liga έφερε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της μαχητικής Έλτσε. Η ομάδα του Τσάβι ήθελε να περάσει ένα ήρεμο απόγευμα παίρνοντας τη νίκη που θα τους θεμελίωνε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Τα πράγματα όμως δεν θα ήταν εύκολα. Η Έλτσε με πλάνο στο παιχνίδι της έδειξε από το ξεκίνημα του ματς πως θα βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της.

Στο πρώτο 30λεπτο της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα είχε μια ελαφριά υπεροχή. Η κατοχή της μπάλας πέρασε στα πόδια των φιλοξενούμενων ωστόσο αυτοί ουδέποτε κατάφεραν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή. Στο 41′ οι «μπλαουγκράνα» απόλεσαν την πρώτη και σπουδαία διπλή φάση για να πάρουν προβάδισμα στον αγώνα. Ντεμπελέ και Φρένκι Ντε Γιονγκ προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ όμως πρώτα ο τερματοφύλακας της Έλτσε μετά ο αμυντικός Γκονζάλες απομάκρυναν τον κίνδυνο. Και έτσι από εκεί που παραλίγο να γίνει το 0-1 έγινε το 1-0. Μπαρτσελόνα Έλτσε

Στο 44′ ο Πέδρι προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή. Έκανε επαφή με την μπάλα όμως αυτή έφυγε και κατέληξε στα πόδια του Φιντέλ. Ο άσσος της Έλτσε από τα αριστερά πάτησε την περιοχή της Μπαρτσελόνα, απέφυγε τον Ντάνι Άλβες και κέρδισε τον Τερ Στέγκεν κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ανατροπή για την Μπαρτσελόνα με Τόρες και Ντεπάι

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα φρέσκαρε την ενδεκάδα της με τον Φεράν Τόρες να περνά στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γκάβι. Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε πνοή στη γραμμή κρούσης των Καταλανών. Στο 60′ ήρθε η αντίδραση από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Ντάνι Άλβες έκανε την επέλαση από τα δεξιά, πραγματοποιώντας σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εκεί ο Ζόρντι Άλμπα έκανε το… τσαφ με την πάσα… σουτ να καταλήγει στο πόδι του Φεράν Τόρες και από εκεί στα δίχτυα της Έλτσε.

Το τέρμα της Μπαρτσελόνα άλλαξε τη ροή του αγώνα. Οι Καταλανοί έγιναν πιο επικίνδυνοι όμως παράλληλα και ευάλωτοι στην άμυνα τους. Φάσεις εκατέρωθεν στο επόμενο διάστημα του αγώνα. Το γκολ της ανατροπής τελικά για την Μπαρτσελόνα ήρθε μέσω του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του έπειτα από χέρι του Μπάραγαν μέσα στην περιοχή. Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε εν τέλει μια πολύ σημαντική νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ