ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα κλειδιά του Μάντσεστερ στον μαέστρο Ντε Μπρούιν (vid)

Όταν μιλάει ο αρχηγός όλοι κάθονται... σούζα. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν πήρε μόνος τους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρίζοντας στην Σίτι νίκη (4-1) κομβικής σημασίας για τον τίτλο.

Τα κλειδιά του Μάντσεστερ στον μαέστρο Ντε Μπρούιν (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Ο Βέλγος αρχηγός των «Πολιτών» με δύο γκολ και μία ασίστ  – και Μάχρεζ με άλλα δύο γκολ – χάρισε στην ομάδα του μια σημαντική νίκη στη μάχη της για τον τίτλο της Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που ηττήθηκαν μονάχα με σκορ 4-1.

Το ματς

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Μάντσεστερ. Σίτι εναντίον Γιουνάιτεντ σε μια μάχη που το κίνητρο για την κάθε ομάδα είναι διαφορετικό. Από τη μία οι «Πολίτες» ήθελαν το τρίποντο για να κρατήσουν τη Λίβερπουλ μακριά από την κορυφή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήθελαν θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε τροχιά 4αδας στη βαθμολογία. Η μονομαχία στο Έτιχαντ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το φίλαθλο κοινό, με γκολ. Το διχτάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τινάχτηκε. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν πάτησε την περιοχή του Νταβίντ Ντε Χέα και με σουτ κέρδισε τον Ισπανό κάνοντας έτσι το 1-0. Σίτι Γιουνάιτεντ

Ασταμάτητος ο Ντε Μπρούιν, πήρε στις πλάτες του τη Σίτι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Μαζικές επιθέσεις και καθολική της κατοχής της μπάλας. Στο πρώτο κενό που άφησε όμως στα μετόπισθεν πληγώθηκε. Ο Πογκμπά έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και με γρήγορη πάσα βρήκε στον κενό χώρο τον Τζέιντον Σάντσο. Ο νεαρός επιθετικός έκανε την κούρσα, την προσποίηση και με όμορφο σουτ νίκησε τον Έντερσον για το 1-1. Η χαρά όμως των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν κράτησε για πολύ. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έβαλε ξανά την ομάδα του σε θέση οδηγού έξι λεπτά αργότερα. Ο αρχηγός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και από κοντά βρήκε ξανά δίχτυα κάνοντας το 2-1. Σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Η Σίτι ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι. Πολλές κοντινές πάσες και υπομονή από τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Φόντεν, Μάχρεζ και Γκρίλις όποτε έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους προκαλούσαν ανησυχία στους αντιπάλους τους. Ωστόσο καμία από τις προσπάθειές τους δεν έβρισκε τον πολυπόθητο στόχο. Τελικά οι προσπάθειες για το γκολ που θα τελειώνε το ματς καρποφόρησαν στο 68′. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον Μάχρεζ και από εκεί στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 92′ και πάλι με τον Μάχρεζ. Τελικό σκορ 4-1.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ