ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μπαμ και κάτω, η Τότεναμ στέλνει την Έβερτον στον πάτο! (vid)

Κανέναν οίκτο δεν έδειξε στην Έβερτον η Τότεναμ, η οποία ξέσπασε στα «ζαχαρωτά» για τον... κακό Φεβρουάριο που πέρασε!

Μπαμ και κάτω, η Τότεναμ στέλνει την Έβερτον στον πάτο! (vid)

Τα «σπασμένα» της Μίντλεσμπρό πλήρωσε κόντρα στην Τότεναμ η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» δεν αντιστάθηκαν καθόλου στους Λονδρέζους και ηττήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση από την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Σον Χέουνγκ Μιν και Χάρι Κέιν βρήκαν πάλι δίχτυα, κάκιστες εμφανίσεις από Μάικλ Κιν και Τζόρνταν Πίκφορντ!

Γραμμές στο… Θεό ο Λάμπαρντ και αντεπιθέσεις που σκοτώνουν από την Τότεναμ!

Με την τακτική που η Έβερτον επέλεξε να κατέβει στον αγώνα, το παιχνίδι είχε χαθεί πριν… καν ξεκινήσει! Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέλεξε να τοποθετήσει πολύ ψηλά τις γραμμές του, πιέζοντας τους «πετεινούς». Κάτι που για τους όχι και τόσο γρήγορους αμυντικούς του, αποδείχθηκε άκρως καταστροφικό.

Μετά από 14 λεπτά αγώνα, ο Σεσενιόν πέρασε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και έκανε παράλληλο γύρισμα. Αν και ο Μάικλ Κιν βρήκε τη μπάλα πριν τον Χάρι Κέιν, δεν κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ, σκοράροντας κατά λάθος στην εστία της ομάδας του.



Ο εφιάλτης συνεχίστηκε, με τον Σον Χέουνγκ Μιν να εκμεταλλεύεται την αργή αντίδραση της άμυνας και να πιάνει στον ύπνο τον Πίκγορντ, ο οποίος είδε τη μπάλα να περνά κάτω από τα χέρια του για το 2-0 (17′). Mε παρόμοιο τρόπο και στο 28′ ο Κορεάτης έφτασε «φάτσα-κάρτα» με την εστία, όμως ο Πικφορντ απέκρουσε, με τον Κέιν στη συνέχεια να χάνει το «ριμπάουντ».



Μια του κλέφτη, δύο του ψεύτη, ο Άγγλος βρήκε τελικά και αυτός δίχτυα. Πάλι με αντεπίθεση και μεγάλη κάθετη του Ντόχερτι, ο αρχηγός των «πετεινών» βγήκε τετ-α-τετ και νίκησε με αρκετή άνεση τον τερματοφύλακα για το 3-0 (37′).




 

Δεν άλλαξε μυαλό και διασύρθηκε η Έβερτον

Το σοκ του σκορ στο ημίχρονο, δεν ήταν μάλλον αρκετό για να βάλει μυαλό η Έβερτον. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους, τα «ζαχαρωτά» δέχθηκαν πάλι γκολ! Χρειάστηκε 43 δευτερόλεπτα για να βρει δίχτυα ο Σέρχιο Ρεγκιλόν, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ράιαν Σεσενιόν. Υπέροχη χαμηλή σέντρα του Κουλουσέφσκι και με μια επαφή ο Ισπανός σκόραρε.



Δεν έμεινε όμως εκεί η ομάδα του Κόντε! Πάλι με δράστη τον Χάρι Κέιν, το 5-0 έγινε με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Νέα συνεργασία του Άγγλου με τον Ντόχερτι, ο οποίος με «ύπουλο» σκάψιμο έβγαλε σε πλάγια θέση τον Κέιν. Σε πρώτο χρόνο, ο αρχηγός των «πετεινών» σούταρε και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα!



Βλέποντας την αντίπαλό της ευάλωτη, η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει και για περισσότερα γκολ. Κάτι που ο Μπεργκβαϊν έφτασε κοντά στο να κάνει στο 68′, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα λεπτά κυλούσαν μαρτυρικά αργά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έδειχναν πραγματικά ανήμποροι να κάνουν ακόμα και απλά πράγματα.

Μια εμφάνιση που είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του Κόντε, μετά τον αποκλεισμό στο FA Cup πριν λίγες ημέρες και τον κάκιστο Φεβρουάριο που πέρασε. Εμφάνιση… υποβιβασμού για την Έβερτον, η οποία με τέτοια παιχνίδια πολύ δύσκολα θα αποφύγει την Championship.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ