ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Γυρίζουν στ’ αστέρια και γίνονται… Μίδες οι παίκτες της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ πιέζει για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Premier League και να επιστρέψει στο Champions League και η διοίκηση της έταξε ένα μυθικό πριμ στους παίκτες αν τα καταφέρουν.

Γυρίζουν στ’ αστέρια και γίνονται… Μίδες οι παίκτες της Άρσεναλ!

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην Premier League έμοιαζε σαν να είναι… μια απ’ τα ίδια για την Άρσεναλ. Βλέπετε, οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η εικόνα των Λονδρέζων στα συγκεκριμένα ματς ήταν απογοητευτική. Κάτι που αν μη τι άλλο έφερε αρκετές «φωνές» στις τάξεις της ομάδας, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν την απόλυση του Μίκελ Αρτέτα. Ωστόσο, από εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι και σήμερα έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, τουλάχιστον όσον αφορά την γενική εικόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Άρσεναλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα. Κάτι που θα της δώσει το εισιτήριο επιστροφής στο Champions League έπειτα από πέντε χρόνια. Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» αυτή τη στιγμή μοιάζουν το απόλυτο φαβορί, όντας τέταρτοι και στο +1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τρία ματς λιγότερα. Παράλληλα, σύμφωνα με την «DailyMail», πέραν της επιστροφής στα «αστέρια», οι παίκτες του συλλόγου έχουν ένα ακόμα κίνητρο. Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ομάδας έχει υποσχεθεί πριμ 60 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση εισόδου στην τετράδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Άρσεναλ

Το Champions League μπορεί να κάνει ξανά πανίσχυρη την Άρσεναλ

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Άρσεναλ έχουν επισημάνει στους παίκτες πως όλο το ποσό από τα τηλεοπτικά έσοδα θα πάει απευθείας σ’ εκείνους. Έτσι, το συνολικό ποσό των 60 εκατομμυρίων θα μοιραστεί ισόποσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που σημαίνει πως ο καθένας θα λάβει σχεδόν 600.000 ευρώ ως πριμ για την μεγάλη επιτυχία. Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγοι οι παίκτες που θα δουν και τις απολαβές τους να αυξάνονται. Κι αυτό γιατί υπάρχουν ειδικοί όροι στα συμβόλαια των πιο υψηλά αμειβόμενων παικτών για ενδεχόμενη έξοδο στο Champions League.

Γενικότερα, μια τέτοια επιτυχία θα μπορέσει ν’ ανοίξει αρκετές «πόρτες» για την Άρσεναλ. Από τη μια, οι «κανονιέρηδες» θα μπορούν να προσελκύσουν πιο εύκολα ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, ενώ από την άλλη θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουν τα «αστέρια» τους. Τρανό παράδειγμα ο Μπουκάγιο Σάκα, που αν οι Λονδρέζοι επιστρέψουν στο Champions League δύσκολα θα το… κουνήσει από την ομάδα. Φυσικά, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δεν έχει και το πιο εύκολο έργο, Κι αυτό γιατί τα παιχνίδια που χρωστάει είναι απέναντι στις Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ. Ωστόσο, η εικόνα της Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα τις δίνει ελπίδες κι αν τελικά τα καταφέρει μπορεί να κάνει ξανά σταθερά βήματα προς την εκτόξευση της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ