ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπάγερν χωρίς οίκτο! Επτά τεμάχια με διαστημικό Λεβαντόφσκι! (vid)

Ένας αφηνιασμένος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «πήρε από το χέρι» τη Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ και με μυθικό χατ-τρικ έκανε κρουαζιέρα για τους «8» του Champions League.

Μπάγερν χωρίς οίκτο! Επτά τεμάχια με διαστημικό Λεβαντόφσκι! (vid)

Όποιες ελπίδες είχε η Ζάλτσμπουργκ για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ο Ρόμεπρτ Λεβαντόφσκι και η Μπάγερν τις τσαλαπάτησαν! Με ιστορικό χατ-τρικ του Πολωνού σε χρόνο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης και εμφάνιση φόβητρο, οι Γερμανοί έκαναν περίπατο στον επαναληπτικό και «χτύπησαν κάρτα» για τους «8» με το διαστημικό 7-1!

Το «φαινόμενο» Λεβαντόφσκι χτύπησε ξανά σε χρόνο ντε-τε!

Mε σύστημα… φουλ επίθεση, η Μπάγερν άρχισε τον αγώνα με τις μηχανές στο τέρμα. ΑΝ και ο Κομάν έκανε σωτήρια επέμβαση (!) στο 2′, οι γηπεδούχοι απάντησαν. Πρώτος ο Λεβαντόφσκι απείλησε μετά από δύο λεπτά αγώνα, με τον Σανέ να παίρνει τη σκυτάλη και να σουτάρει λίγο άουτ στο 7′. Μια στιγμή αποσυγκέντρωσης τελικά της Ζάλτσμπουργκ, αρκούσε στη Μπάγερν για να σκοράρει. Στο 11′ ο Κομάν βρήκε εύστοχα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην καρδιά της περιοχής. Αυτός πάτησε έξυπνα τη μπάλα και προσπάθησε να γυρίσει προς την εστία, με τον Μαξιμίλιαν Βέμπερ να «θερίζει» τον σούπερ σταρ των Γερμανών. Σπεσιαλίστας από τα έντεκα βήματα, ο Λέβα δεν λάθεψε και σκόραρε για την ομάδα του (12′).

Από ακριβώς ίδια φάση, ο Λεβαντόφσκι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι από τον Αυστριακό αμυντικό. Παρότι αρχικά δόθηκε φάουλ , κατόπιν υπόδειξης του VAR ο ρεφ έδειξε εκ νέου πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πολωνός στο 20′. Με το χατ-τρικ πλέον κοντά, ήταν αδύνατο να μην το πετύχει! Στο 23ο λεπτό χτύπησε στην κόντρα, ξέφυγε πάλι από τον Βέμπερ και προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, τον κρέμασε για το 3-0. Δώδεκα γκολ τη φετινή σεζόν για τον αρχισκόρερ των Γερμανών, ο οποίος πάτησε κορυφή μπροστά από τον Σεμπαστιάν Αλέ! Γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης από τον ασταμάτητο Πολωνό!

Η κατάρρευση της Ζάλτσμπουργκ συνεχίστηκε, με τον Γκνάμπρι να βρίσκει και αυτός τον δρόμο για τα δίχτυα (31′), από την άριστη μπαλιά του Κομάν. Βαρύ το σκορ για τους Αυστριακούς, οι οποίοι είδαν το «φαινόμενο» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει ξανά τα πάντα σωστά.

Πάρτι και στο δεύτερο ημίχρονο και εμφατική πρόκριση Μπάγερν

Με το θέμα πρόκρισης να μην αποτελεί πρόβλημα, στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν δεν είχε λόγο να φορτσάρει. Παρόλα αυτά δεν την σταμάτησε κάτι από το να κάνει ακριβώς αυτό. Ο Γκνάμπρι αποχώρησε ως αλλαγή και ο σχεδόν… ξεχασμένος Σαρ μπήκε στη θέση του. Σβηστά, η Μπάγερν πέτυχε και πέμπτο γκολ, όταν ο Μίλερ από τις παρυφές τις περιοχής βρήκε και αυτός δίχτυα.

Το γκολ της τιμής που πέτυχε ο Κιέργκααρντ στο 71′ για τους φιλοξενούμενους, εκνεύρισε τη Μπάγερν η οποία ανέβασε πάλι στροφές. Μίλερ (83′) και Σανέ (86′) σκόραραν ξανά και εκτόξευσαν το σκορ στο 7-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μυθική βραδιά για τους Βαυαρούς, οι οποίοι θριαμβευτικά πετούν εκτός διοργάνωσης τη «σταχτοπούτα» Ζάλτσμπουργκ που… έμεινε στο πρώτο παιχνίδι.




 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ