ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κεντίρα «στόλισε» τον Κριστιάνο με πολλά αρνητικά σχόλια!

Για το πώς έζησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από κοντά τόσο Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και σε Γιουβέντους, μίλησε ο Σάμι Κεντίρα.

Ο Κεντίρα «στόλισε» τον Κριστιάνο με πολλά αρνητικά σχόλια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει πολλές φορές θέμα. Όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά και για τη σχέση που είχε με πρώην και νυν συμπαίκτες του.

Είναι έντονος σαν προσωπικότητα αν μη τι άλλο. Οπότε δεν είναι εύκολο για κάποιους να τον… πάνε ή να τον συμπαθήσουν. Κάτι τέτοιο τόνισε και ο Σάμι Κεντίρα με δηλώσεις του στο «ESPN».

Ο παλαίμαχος χαφ έζησε σε δύο φάσεις τον Πορτογάλο φορ. Τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στη Γιουβέντους με τον Κριστιάνο ναι μεν να έχει κάποια αρνητικά στον χαρακτήρα του, αλλά να προσπαθεί να τα δουλέψει και εν τέλει να τα αλλάζει, μέχρι ενός σημείου.

«Συνάντησα δύο Κριστιάνο στη ζωή μου. Ο ένας ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο άλλος, μετά από μερικά χρόνια, στη Γιουβέντους. Ο πρώτος ήταν πιο νέος σε ηλικία, οπότε ήταν αρκετά ανασφαλής όσον αφορά τον εαυτό του και σε κάποιες περιπτώσεις πιο εγωιστής απ’ ό,τι θα έπρεπε.

Όχι απαραίτητα με τον κακό τρόπο, αλλά με τον τρόπο που λέμε “εγωιστή” κάποιον επιθετικό που είναι νεαρός σε ηλικία. Έπρεπε να βρει τον εαυτό του. Ο δεύτερος Κριστιάνο που γνώρισα ήταν στην Ιταλία.

Τότε ήταν πραγματικός ηγέτης. Πολύ πιο ώριμος και σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος. Ακόμη και τότε το “εγώ” του και ο εγωισμός του τού έδιναν δύναμη και ώθηση για να συνεχίσει να σκοράρει. Ωστόσο, παράλληλα “έσπρωχνε” και τους συμπαίκτες του, ώστε να γίνουν καλύτεροι», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Κριστιάνο δεν θέλει να χάνει ούτε στην... προπόνηση!

O Κριστιάνο δεν θέλει να χάνει ούτε στην… προπόνηση!

Δεν είναι κάτι νέο αυτό που μαθαίνουμε. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έχει παραδεχτεί πολλές φορές με τις δηλώσεις του. Δεν θέλει να χάνει ούτε για… πλάκα. Ούτε στην προπόνηση.

Ο Πορτογάλος φορ είναι ανταγωνιστικός όσο δεν πάει και ο Σάμι Κεντίρα έχει απτά παραδείγματα από την κοινή τους θητεία στη Γιουβέντους.

«Στη Γιουβέντους εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν πιο χαλαρός και πιο ώριμος. Ήταν πάντα αγωνιστικός. Ό,τι και αν κάναμε. Μπορούσε να βάλει στοίχημα στην προπόνηση στο 4v4 είτε 100 ευρώ, είτε ένα καλό μπουκάλι κρασί. Όταν χάνει νευριάζει και τσαντίζεται. Οπότε όποιος είναι μαζί του δεν θέλει με τίποτα να τον απογοητεύσει!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ