ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δε θεωρεί ακόμη τον εαυτό του «αστέρα»

Ο αριστερός εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, εξήγησε γιατί δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του στους «αστέρες» της ομάδας.

Ο Βινίσιους εξήγησε γιατί δε θεωρεί ακόμη τον εαυτό του «αστέρα»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει μεταμορφωθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της φετινής La Liga. Μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη ποδοσφαιρική του ζωή στη Μαδρίτη, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Η Ρεάλ τον απέκτησε το 2018 από τη Φλαμένγκο. Έκτοτε, δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει στην φετινή σεζόν της καθιέρωσης. Με τις δηλώσεις του, πάντως, φαίνεται ότι τα μυαλά του δεν έχουν πάρει αέρα.

Σε μία εκτεταμένη συνέντευξη στο MadridistaReal δήλωσε ότι δε θεωρεί τον εαυτό του «αστέρα». Αντιθέτως, θεωρεί ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες που έχουν κερδίσει αυτόν τον χαρακτηρισμό με τα πεπραγμένα τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου αστέρι. Τα αποδυτήρια είναι γεμάτα με παίκτες που έχουν κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και όλους τους άλλους τίτλους. Δεν είμαι αστέρας. Ο Μαρσέλο, ο Κασεμίρο, ο Μόντριτς, ο Νάτσο, ο Κρος και ο Καρίμ είναι αστέρια. Δεν είμαι αστέρας δίπλα σε αυτούς. Είμαι ένας παίκτης που μαθαίνει ό,τι μπορεί από αυτούς» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Βινίσιους

VALENCIA, SPAIN – AUGUST 22: Vinicius Junior of Real Madrid celebrates scoring his side’s 2nd goal during the La Liga Santader match between Levante UD and Real Madrid CF at Ciutat de Valencia Stadium on August 22, 2021 in Valencia, . (Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Ο Βινίσιους χρωστάει πολλά στον Αντσελότι

Ο φετινός Βινίσιους εμφανίζεται εξαιρετικά βελτιωμένος στην τελική επιλογή σε σχέση με πέρυσι. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τεράστιο ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει ο Κάρλο Αντσελότι.

«Μου δίνει πολλές συμβουλές και το να είμαι ήρεμος όταν είναι να αποφασίσω την καλύτερη δυνατή επιλογή ήταν μια από τις πιο σημαντικές. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό να συνδυάσω την ταχύτητά μου και αυτή την ηρεμία, αλλά ο κόουτς με δίδαξε ότι αυτό είναι δυνατό».

Φέτος, ο 21χρονος μετράει 16 γκολ και 12 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι, μετρούσε μόλις 6 γκολ και 7 ασίστ σε 49 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βινίσιους τόνισε ότι για να βελτιωθεί ακολούθησε το εξής μονοπάτι: «Δουλειά, αυτοπεποίθηση, ήμουν ανοιχτός σε συμβουλές από τους καλύτερους και αγαπούσα τον εαυτό μου. Όλα αυτά τα πράγματα είναι η ιδανική συνταγή».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ