ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τους «τάπωσε» όλους ο Μόντριτς: «Παίζουμε κόντρα στην Παρί, όχι κόντρα στον Μπαπε!»

Για τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου.

Τους «τάπωσε» όλους ο Μόντριτς: «Παίζουμε κόντρα στην Παρί, όχι κόντρα στον Μπαπε!»

Ο Λούκα Μόντριτς είναι από τους πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει δώσει το «παρών» σε τόσα και τόσα ματς που η νίκη ήταν… υποχρεωτική. Η νίκη ήταν η μοναδική επιλογή.

Κάτι ανάλογο θα κάνει και πάλι ο Κροάτης μέσος. Αυτή τη φορά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο δεύτερο ματς για τη φάση των «16» του Champions League. Ο έμπειρος μέσος γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα των Γάλλων. Δεν είναι μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ που μπορεί να τους κάνει τη ζημιά. Κάτι που τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (9/3).

«Φυσικά και θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Μπαπέ είναι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Ωστόσο, θα μου άρεσε πάρα πολύ να τον έχω για συμπαίκτη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε καθόλου να μιλήσουμε στα αποδυτήρια για τον τραυματισμό του Μπαπέ. Αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουμε εμείς. Όχι αυτοί. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε κόντρα σε ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο, όπως είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν παίζουμε μόνο κόντρα στον Μπαπέ.

Εμείς θέλουμε οι αντίπαλοί μας να είναι εντάξει στο 100%. Να μην έχουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Εκεί θα κριθεί το ματς σύμφωνα με τον Μόντριτς!

Εκεί θα κριθεί το ματς σύμφωνα με τον Μόντριτς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εύκολο έργο. Στο πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν έχασε με σκορ 1-0. Οπότε για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League πρέπει να επικρατήσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.

Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ωστόσο, ο Λούκα Μόντριτς ήδη ξέρει που θα «παιχτεί» και που θα κριθεί η πρόκριση με τους Γάλλους!

«Πρέπει να παίξουμε με δύναμη. Με προσωπικότητα. Με ενέργεια! Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη πίεση να διαχειριστούν. Και οι δύο σύλλογοι θέλουν όσο τίποτα να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Εκείνοι θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Να παίξουν με πολλές πάσες. Το ίδιο και εμείς. Έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε να κατακτήσουν το Champions League. Δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα και αυτό μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να συμβεί κάτι τέτοιο! Όταν το κατακτήσαμε τέσσερις φορές μέσα σε πέντε χρόνια το κάναμε να φαίνεται εύκολο και… φυσιολογικό» για να συμπληρώσει:

«Το μήνυμά μου προς τους οπαδούς μας είναι ότι πρέπει να μας στηρίζουν από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Πρέπει να μας μεταδώσουν τη δύναμή τους. Το πάθος τους. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς! Ειδικά κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και ένα τέτοιο παιχνίδι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ