Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντε Γιόνγκ κοιτάζει μονάχα το τρόπαιο του Europa League!
Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Γιόνγκ κοιτάζει μονάχα το τρόπαιο του Europa League!

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει το Europa League, αρχής γενομένης από αύριο.

09.03.2022 | 19:08

Πρωτόγνωρες συνθήκες ζει η Μπαρτσελόνα φέτος, αλλά δεν δείχνει ότι την πτοεί κάτι. Η προοπτική κατάκτησης του Europa League προκαλεί ενθουσιασμό στην Μπάρτσα. Παρά το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα είναι συνηθισμένη να μετέχει και να πρωταγωνιστεί στο Champions League. Αυτό διαβεβαίωσε ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (10/3) πρώτης αναμέτρησης των «μπλαουγκράνα» με τη Γαλατάσαραϊ, για τους «16» της διοργάνωσης.

Τα λεγόμενα του Ντε Γιόνγκ:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους και τώρα είμαστε στο Europa League, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνουμε τη στιγμή και παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Κερδίσαμε αγώνες στους οποίους κυριαρχήσαμε και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε το μομέντουμ», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τσάβι, από την πλευρά του, τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τη χρονιά με διπλό στόχο: «Πρώτον, να προκριθούμε στο Champions League της επόμενης σεζόν και δεύτερον, να κατακτήσουμε το Europa League», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών, που υπογράμμισε ακόμη ότι «… πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε, αλλά και να το κάνουμε παίζοντας καλά. Πρέπει να επιμείνουμε στο στιλ παιχνιδιού μας, γιατί αυτό είναι που θα μας δώσει σταθερότητα στο μέλλον».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version