ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο απίθανος παραλληλισμός του Πεπ για τη σπουδαιότητα του Μέσι!

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε εκ νέου ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο παραλλήλισε με τον Μάικλ Τζόρνταν και τόνισε πως χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα δεν θα είχε τόσες επιτυχίες.

Ο απίθανος παραλληλισμός του Πεπ για τη σπουδαιότητα του Μέσι!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι ήταν πρωταγωνιστής σ’ ένα τεράστιο τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός άσος αποχώρησε έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια από τους «μπλαουγκράνα». Κάτι που καμία από τις δύο πλευρές φαίνεται πως ήθελε να συμβεί. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, η κακή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» έφερε τον Αργεντινό στην έξοδο. Έτσι, ο 34χρονος μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν που δημιούργησε, τουλάχιστον στα «χαρτιά», μια… Dream Team, για να κυνηγήσει κάθε τίτλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Μέσι στη Γαλλία έχουν εξελιχθεί με τον χειρότερο τρόπο. Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις του στα ματς αυτά, ήταν λες και ο Αργεντινός ήταν ένα… φάντασμα του παλιού καλού του εαυτού. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα πέτυχε με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά, στην περίοδο που συνεργάστηκε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, οι δυο τους κατέκτησαν κυριολεκτικά τα πάντα. Ο Ισπανός τεχνικός σε κάθε ευκαιρία αποθεώνει τον πάλαι ποτέ παίκτη του κι αυτό έκανε εκ νέου σε συνέντευξη του στην «Ole», όπου παρομοίασε τον Μέσι με τον Μάικλ Τζόρνταν και τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κέρδιζε τόσους τίτλους χωρίς τον Αργεντινό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Γκουαρντιόλα: «Ο Μέσι είναι σαν τον Τζόρνταν»

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα στάθηκε στη σημασία του Μέσι και στον τρόπο που εμφανιζόταν κάθε φορά που δεν πήγαινε κάτι καλά για την Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό και τον ευχαρίστησε για τα… συμβόλαια που του έχει χαρίσει με τις εμφανίσεις του. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο 34χρονος άσος τον έκανε πιο ανταγωνιστικό ως προπονητή και ανέφερε ότι και ο ίδιος ο Αργεντινός γνωρίζει με ποιον τρόπο έχει φτάσει στην κορυφή και ποιοι τον βοήθησαν να ανέλθει ως εκεί.

«Χωρίς τον Λίο Μέσι θα ήταν απίθανο το να κερδίσουμε τίτλους! Ο Μέσι είναι σαν τον Τζόρνταν! Ήξερα πως όταν κάτι δεν πάει καλά, θα εμφανιζόταν ο Μέσι. Του χρωστάω ένα καλό μπουκάλι κρασί για να τον ευχαριστήσω για τα συμβόλαιο που μου χάριζε με τις εμφανίσεις του. Τι είναι ο Μέσι για εμένα; Ο Μέσι με δίδαξε πολλά πράγματα, με έκανε πιο… ανταγωνιστικό και σήμαινε τα πάντα για μένα. Και ο ίδιος ξέρει πως όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα, είχε δίπλα τους παίκτες τεράστιας αξίας που τον βοήθησαν και το εκτιμάει. Γνωρίζει πως έχει φτάσει μέχρι εδώ και ποιοι τον έχουν βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ