ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί… βαρέθηκε τον Νεϊμάρ και τον ξεφορτώνεται!

Ο Νεϊμάρ απογοήτευσε για μια ακόμα φορά τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν με την εμφάνιση του στο κρίσιμο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η γαλλική ομάδα αποφάσισε να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

Η Παρί… βαρέθηκε τον Νεϊμάρ και τον ξεφορτώνεται!

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από κάθε πιθανό κι απίθανο στάδιο. Βλέπετε, το καλοκαίρι του 2017 ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους μ’ έναν και μόνο στόχο. Να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League, τη δική τους «Γη της Επαγγελίας». Γι’ αυτό, άλλωστε και δαπάνησαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο 29χρονος άσος δεν έχει καταφέρει να πετύχει την… αποστολή του. Κάτι που επέφερε αρκετή κριτική στο πρόσωπο του, η οποία κάπως κόπασε με τη συμμετοχή της γαλλικής ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης το 2019.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εκείνη τη σεζόν ο Νεϊμάρ ήταν από τους κορυφαίους της Παρί, οπότε πήρε κάποιους… πόντους. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν υπήρξαν αρκετές «φωνές» μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, φέτος οι Παριζιάνοι κατάφεραν να «αυτοκτονήσουν» για μια ακόμη φορά, μένοντας έξω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επικράτησαν με 1-0 στο πρώτο ματς και νικούσαν και 0-1 στο δεύτερο. Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν «σκιά» του εαυτού του στα παιχνίδια αυτά, το οποία φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι γι’ αυτόν. Βλέπετε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ρομέν Μολίνα, η διοίκηση των Παριζιάνων έχει κουραστεί με την εικόνα του Νεϊμάρ κι αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

Τα όσα… χρεώνει στον Νεϊμάρ η Παρί και οι απαιτήσεις της για την πώληση του 

Πιο συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι είναι απογοητευμένοι για περισσότερα από ένα πράγματα στον Νεϊμάρ. Από τη μια, φυσικά, βρίσκεται το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο σεζόν οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Κάτι για το οποίο ευθύνονται και οι όλο και πιο συχνοί τραυματισμοί του. Την ίδια στιγμή τα εξωαγωνιστικά… τερτίπια του Βραζιλιάνου άσου έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα για εκείνον στα υψηλότερα κλιμάκια. Έτσι, σύμφωνα με τον Μολίνα, η απόφαση της Παρί να πουλήσει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι είναι οριστική κι αμετάκλητη.

Μάλιστα, οι Παριζιάνοι δεν στοχεύουν σε κάποια συγκεκριμένη αγορά, αλλά θα τον παραχωρήσουν σε όποια ομάδα τους προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Ουσιαστικά, η γαλλική ομάδα θέλει να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη χασούρα από τη μεταγραφή του. Γι’ αυτό και θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ ακόμα και με την τωρινή εικόνα του 30χρονου άσου. Βέβαια, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά μετά την πανδημία, να δώσει κάποια ομάδα το ποσό αυτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ