Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με… ρουκέτα στα χασομέρια ο Άγιαξ πήρε μεγάλο «διπλό»! (vids)
Ευρώπη

Με… ρουκέτα στα χασομέρια ο Άγιαξ πήρε μεγάλο «διπλό»! (vids)

Το γκολ του Αργιάν Γκράφενμπεργκ στο 91' με μακρινό σουτ ήταν αρκετό, ώστε ο Άγιαξ να επικρατήσει εκτός έδρας 3-2 της Καμπούρ.

11.03.2022 | 23:54

Ο Άγιαξ φέτος είναι ικανός για το καλύτερο. Αλλά και για το χειρότερο. Μπορεί σε ένα παιχνίδι να σημειώσει πολλά γκολ και να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει μαζί του. Ωστόσο, μπορεί στην Ολλανδία να χάσει από το πουθενά βαθμούς. Όπως και παραλίγο να συμβεί στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καμπούρ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομάδα του Άμστερνταμ επικράτησε με σκορ 3-2. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε απλά. Ούτε εύκολα. Ο «Αίαντας» να και ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη -στα χαρτιά τουλάχιστον- στην πράξη τα βρήκε… μπαστούνια από την 6η ομάδα της βαθμολογίας. Έπρεπε να έρθει ο Αργιάν Γκράφενμπεργκ και η… φωτοβολίδα του στο 91′, ώστε να έρθει το μεγάλο «διπλό».

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Άγιαξ. Ο Ντούσαν Τάντιτς του έδωσε το προβάδισμα στο 3′, μετά από ασίστ του Γκράφενμπεργκ. Ο νεαρός άσος των φιλοξενούμενων ήταν εκείνος που… έφτιαξε και το δεύτερο γκολ του Άγιαξ. Απλά ο σκόρερ ήταν διαφορετικός. Ήταν η ώρα του Σεμπαστιάν Αλέ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 40′.

Όλα έδειχναν πως είχαν πάρει τον δρόμο τους. Αλλά οι παίκτες του Άγιαξ χαλάρωσαν και εκείνοι της Καμπούρ το εκμεταλλεύτηκαν. Έτσι, όχι μόνο μείωσαν στο 48′ με τον Καλόν. Αλλά ισοφάρισαν στο 79′ με τον Γιόστεν! Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Άγιαξ θα έχανε μία δική του νίκη ήρθε σαν ήρωας από το πουθενά ο Γκράφενμπεργκ και με μαγικό σουτ στο 91′, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version