ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Κουτίνιο έχει ήδη… σβήσει τον Γκρίλις στην Premier League! (pic)

Ο Φιλίπε Κουτίνιο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άστον Βίλα στην Premier League κι έχει ήδη ξεπεράσει τον Τζακ Γκρίλις, τον παίκτη δηλαδή που... αντικατέστησε και που απογοητεύει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κουτίνιο έχει ήδη… σβήσει τον Γκρίλις στην Premier League! (pic)

Από την πρώτη στιγμή που ο Φιλίπε Κουτίνιο βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα η καριέρα του άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα ο Βραζιλιάνος άσος δεν ταίριαξε ποτέ στους «μπλαουγκράνα». Η ισπανική ομάδα τον απέκτησε έναντι περίπου 120 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2018 από τη Λίβερπουλ, θεωρώντας πως βρήκε τον νέο ηγέτη της στη μεσαία γραμμή. Τον άνθρωπο δηλαδή που θα έπαιρνε τον ρόλο που είχαν ο Τσάβι ή ο Ινιέστα παλαιότερα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπόρεσε σε καμία των περιπτώσεων να δικαιώσει τις υψηλές προς αυτόν προσδοκίες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ουσιαστικά, ο Κουτίνιο δεν κατάφερε να πείσει κανέναν από τους προπονητές του, λαμβάνοντας από ένα σημείο και μετά όλο και λιγότερες ευκαιρίες. Γι’ αυτό και από το καλοκαίρι θεωρούταν ήδη ξένο «σώμα» στην ομάδα. Έτσι, τον Ιανουάριο που μας πέρασε τόσο ο ίδιος όσο και η Μπαρτσελόνα ήθελαν να «χωρίσουν». Η πρόταση δανεισμού της Άστον Βίλα αποτέλεσε… βάλσαμο και για τις δύο πλευρές κι ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Αγγλία. Μια επιλογή που του έχει βγει απόλυτα, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Ήδη μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 8 ματς στην Premier League, έχοντας παράλληλα… σβήσει τον Τζακ Γκρίλις, δηλαδή τον παίκτη που αντικατέστησε κι ο οποίος μετράει μόλις δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 18 ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Κουτίνιο που… πετάει κι ο Γκρίλις που δεν θυμίζει ακόμα τον… προηγούμενο εαυτό του

Αν μη τι άλλο ο Κουτίνιο φαίνεται πως έχει βρει την… ηρεμία του στην Βίλα. Η παρουσία του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, Στίβεν Τζέραρντ, στον πάγκο της ομάδας του έχει δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση κι ελευθερία κινήσεων. Ο Άγγλος τεχνικός τον πιστεύει κι αυτό έχει δώσει «φτερά» στον Βραζιλιάνο άσο ως τώρα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στις τάξεις των «χωριατών» σκέφτονται να προχωρήσουν ήδη στην αγορά του το καλοκαίρι. Άλλωστε, ο 29χρονος άσος είναι από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας, που έχει ήδη αρχίσει να… ξεχνάει τον Τζακ Γκρίλις.

Ο Άγγλος άσος ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε σε μια μεγάλη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι. Ωστόσο, η μεταγραφή αυτή δεν έχει ακόμα αποδώσει για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Γκρίλις είναι πιο… μαζεμένος στο στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρντιόλα και μοιάζει να είναι μια ταχύτητα πίσω απ’ όταν βρισκόταν στην Άστον Βίλα. Γι’ αυτό και οι αριθμοί του είναι αρκετά «πεσμένοι» τη φετινή σεζόν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως σταδιακά ο Άγγλος διεθνής δεν μπορεί να βρει ρυθμό στο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κουτίνιο φαίνεται πως «κλέβει» την παράσταση στην μεταξύ τους μονομαχία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ