ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Δεν έχει υπάρξει πιο μισητός παίκτης στην Παρί από τον Νεϊμάρ»

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του δημοσιογράφου Ντάνιελ Ριόλο, που τον χαρακτήρισε ως τον πιο μισητό παίκτη στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν έχει υπάρξει πιο μισητός παίκτης στην Παρί από τον Νεϊμάρ»

Η καριέρα του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει πραγματικά περάσει από όλα τα πιθανά στάδια. Βλέπετε, το καλοκαίρι του 2017 ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους μ’ έναν και μόνο στόχο. Να οδηγήσει τους Παριζιάνους στην κατάκτηση του Champions League, του δικού τους Αγίου Δισκοπότηρου. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δαπανήθηκαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, τα πρώτα χρόνια των αποτυχιών η κριτική προς το πρόσωπο του ήταν τεράστια. Αυτό κόπασε με την συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης το 2019, αλλά ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αφορμή όλων αποτέλεσε ο νέος αποκλεισμός στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Παρί κατάφερε να «αυτοκτονήσει», αφού έμεινε εκτός έχοντας επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο κι ενώ νικούσε και 0-1 στο δεύτερο. Ο Νεϊμάρ ήταν «σκιά» του εαυτού του σε αυτά τα ματς και βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της κριτικής. Ο γνωστός δημοσιογράφος του «RMC», Ντάνιελ Ριόλο, που πριν λίγες μέρες τον είχε αποκαλέσει «παλαίμαχο και ηλίθιο» ξέσπασε ξανά εναντίον του. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε τον πιο μισητό παίκτη στην ιστορία της Παρί, με την «AS» να μεταφέρει όσα δήλωσε.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

«Η Παρί μετέτρεψε σ’ ένα τέρας τον Νεϊμάρ»

Αρχικά ο Ριόλο τόνισε πως και οι Παριζιάνοι έχουν ευθύνη σε όλο αυτό. Κι αυτό γιατί όχι μόνο κατέστρεψαν τον Νεϊμάρ, αλλά τον μετέτρεψαν σε τέρας. Όπως ανέφερε, ο Βραζιλιάνος άσος εκπροσωπεί όλες τις ελπίδες που είχε ο σύλλογος και γι’ αυτό πληρώνεται αδρά. Ωστόσο, πλέον ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον πιο μισητό παίκτη της γαλλικής ομάδας, με βάση όλα τα… τερτίπια του. Γι’ αυτό και για τον Ριόλο το πέρασμα του από την Παρί φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του, αφού ο ίδιος παίκτης δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.

«Όχι μόνο καταστρέψαμε αυτό τον παίκτη, αλλά τον κάναμε ένα πραγματικό τέρας. Ο Νεϊμάρ έχει γίνει ένα τέρας, ο οποίος πλέον δεν είναι ποδοσφαιριστής. Καταλαβαίνετε τι εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή; Τον μεγαλύτερο μισθό στην ιστορία του συλλόγου, τον άνθρωπο που έπρεπε να τον πάει στην κορυφή. Σήμερα, ο παίκτης αυτός είναι μισητός παντού. Η συμπεριφορά του, οι ιδιοτροπίες του, όλα όσα κάνει.

Δεν μπορείς να είσαι παίκτης και να σε μισούν τόσο πολύ, αυτό δεν υφίσταται. Δεν έχει υπάρξει πιο μισητός παίκτης της Παρί από τον Νεϊμάρ. Η ομάδα δεν πρόκειται να παραμείνει με τον Νεϊμάρ. Έχει πλέον φτάσει στο τέλος του, κανείς δεν μπορεί να δει τον παλιό του εαυτό πλέον. Κανείς δεν μπορεί να τον δει ούτε στην εθνική Βραζιλίας, αλλά ούτε και στη Γαλλία με τη φανέλα της Παρί», ανέφερε ο Ριόλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ