ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Φρένο» της Χόφενχαϊμ στην Μπάγερν και η Ντόρτμουντ… ελπίζει! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε τα... άχαστα στην έδρα της σκληροτράχηλης Χόφενχαϊμ, έμεινε στο 1-1 κι έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στην φετινή Bundesliga.

«Φρένο» της Χόφενχαϊμ στην Μπάγερν και η Ντόρτμουντ… ελπίζει! (vid)

Μετά την γκέλα στο Μόναχο κόντρα στην Λεβερκούζεν η Μπάγερν ήθελε επιτακτικά την νίκη στην έδρα της Χόφενχαϊμ για να διατηρήσει την διαφορά της στην κορυφή της Bundesliga. Οι Βαυαροί, όμως, για μια ακόμη αγωνιστική έμειναν μακριά από τα τρίποντα. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχασε τα… άχαστα κι έμεινε στο 1-1 κόντρα σε αυτήν του Σεμπάστιαν Χένες, φτάνοντας έτσι στο +10 από την Ντόρτμουντ, η οποία όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μία σου (Χόφενχαϊμ) και μία μου (Μπάγερν) στο πρώτο μέρος

Η Χόφενχαϊμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ «άγγιξε» το γκολ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν άψογα στην κόντρα κι ο Κράμαριτς βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ, που σταμάτησε το κοντινό πλασέ του. Η Μπάγερν «απάντησε» στις ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Μουσιάλα βρήκε με ωραία μπαλιά τον Γκνάμπρι, που σούταρε στην κίνηση με τον Μπάουμαν να διώχνει εντυπωσιακά. Μάλιστα, ο Γερμανός πορτιέρε έδειξε τα αντανακλαστικά του και στο 13′, σώζοντας την εστία του από πιθανό αυτογκόλ του Φοχτ. Όπως ακριβώς έκανε και δύο λεπτά αργότερα στο πλασέ του Μίλερ από κοντά.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 21′ το σουτ του Σανέ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, στο 31′ ήταν η Χόφενχαϊμ αυτή που πήρε το προβάδισμα. Οι παίκτες του Σεμπάστιαν Χένες έφυγαν γρήγορα στην κόντρα, ο Ράουμ σέντραρε από αριστερά και ο Μπάουμγκαρτνερ με προβολή έκανε το 1-0! Η Μπάγερν ενέτεινε την πίεση της στο ματς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρήκε την ισοφάριση. Δράστης ποιος άλλος; Μα φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ ο Πολωνός με κεφαλιά «κεραυνό» νίκησε τον Μπάουμαν κι έκανε το 1-1 με τη λήξη του ημιχρόνου!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πάνω-κάτω η μπάλα κι απίθανες ευκαιρίες για την Μπάγερν

Το γκολ έδωσε ώθηση στην Μπάγερν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να πλησιάζει στο γκολ στο 49′. Ο Μίλερ έβγαλε ωραία κάθετη στον Σανέ, που βρέθηκε απέναντι στον Μπάουμαν, αλλά πλάσαρε άουτ. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα οι Βαυαροί έφτασαν ακόμα πιο κοντά. Ο Γκνάμπρι έφυγε στον κενό χώρο και γύρισε για τον Σανέ που πλάσαρε, με τον Μπάουμαν να κάνει μια απίθανη επέμβαση. Οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή τους στο 59′. Ο Ράουμ μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον ελεύθερο Κράμαριτς, που σούταρε ακριβώς πάνω στον Νόιερ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν φρενήρης και οκτώ λεπτά αργότερα η Μπάγερν έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Από τραγικό λάθος της άμυνας ο Γκνάμπρι έφυγε μόνος του απέναντι στον Μπάουμαν, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Οι Βαυαροί συνέχισαν να χάνουν απίθανες ευκαιρίες με τον Πος να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Μίλερ στο 73′. Έξι λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Χόφενχαϊμ να πλησιάσει στο γκολ, με τον Νόιερ να διώχνει το εξ επαφής πλασέ του Κράμαριτς. Στο 82′ η κεφαλιά του Τσούπο-Μότινγκ από σέντρα του Σάμπιτζερ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με το 1-1 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Έτσι, η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους 60 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Bundesliga. Οι Βαυαροί βρίσκονται πλέον στο +10 από την δεύτερη Ντόρτμουντ, που έχει όμως δύο ματς λιγότερα κι αν τα πάρει μπαίνει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ ανέβηκε στους 44 βαθμούς σε 26 παιχνίδια και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ισόβαθμη με την τέταρτη Φράιμπουργκ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Χόφενχαϊμ (Σεμπάστιαν Χένες): Μπάουμαν, Πος, Γκρίλιτς, Φοχτ, Καντεράμπεκ (74′ Ακπογκούμα), Σαμασέκου (61′ Γκάιγκερ), Στίλερ, Ράουμ, Μπάουμγκαρτνερ (74′ Μπρουν Λάρσεν), Ρουτέρ (46′ Μπεμπού), Κράμαριτς (93′ Νταμπούρ).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκλεσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Ερνάντες, Γκνάμπρι, Κίμιχ, Μουσιάλα (82′ Σάμπιτζερ), Κομάν, Μίλερ (82′ Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ, Λεβαντόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ