ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

H πηγή όλων των δεινών της Παρί Σεν Ζερμέν σε μία φωτογραφία (pic)

Μία φωτογραφία από τη ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης συνοψίζει την πηγή όλων των κακών για τους Παριζιάνους.

H πηγή όλων των δεινών της Παρί Σεν Ζερμέν σε μία φωτογραφία (pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν για μία ακόμη χρονιά δεν θα πετύχει το μοναδικό στόχο τον οποίο θέτει κάθε χρόνο. Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλο που ήταν η μεγάλη άτυπη νικήτρια του περσινή καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου, δε μπόρεσε να βγάλει την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος των 2 αγώνων με τη Ρεάλ ήταν η μεγαλύτερη ομάδα, κατάφερε να αποκλειστεί λόγω ενός 30λεπτου μπλακ άουτ. Η άμυνα των Παριζιάνων πελαγοδρομούσε μετά το σφάλμα του Ντοναρούμα και το ένα ατομικό λάθος διαδεχόταν το άλλο. Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Βεράτι και όχι μόνο ήταν αγνώριστοι προς το χειρότερο. Συνεπώς, οι Μαδριλένοι το εκμεταλλεύτηκαν με την ποιότητα των Μόντριτς και Μπενζεμά.

Έτσι, η Ρεάλ πέτυχε 3 γκολ από το 61΄έως το 78΄και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιθέτως, η Παρί επιστρέφει στη Γαλλία, όπου της έχει απομείνει μόνο η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η μεγάλη πληγή της Παρί σε μία φωτογραφία

Είναι εύκολο να ισχυριστεί κανείς ότι η άμυνα των Παριζιάνων την πρόδωσε κόντρα στη Ρεάλ. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, θα αγνοούσε τη μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα λέει ότι η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση. Στους Παριζιάνους, όμως, η επιθετική τριάδα δεν έχει καμία διάθεση να προσφέρει στο ανασταλτικό κομμάτι. Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν μπαίνουν στον κόπο να σπαταλήσουν ενέργεια για τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όμως, και στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το ζόρι μπορείς να ανεχτείς έναν παίκτη να μην μαρκάρει. Πόσο μάλλον 3 παίκτες. Η παραπάνω φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μαρτυρά το πρόβλημα που δημιουργεί η επιθετική τριάδα της Παρί στην αμυντική της λειτουργία.

Παρόλο που η μπάλα παίζεται στα αριστερά, οι 3 σούπερ σταρ της γαλλικής ομάδας έχουν ξεμείνει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έτσι, έχουν μείνει 7 παίκτες να τρέχουν και να καλύπτουν τρύπες.

Στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή η αμυντική συμπεριφορά δε μπορεί να σε πάει μακριά στη διοργάνωση. Στη φάση των νοκ άουτ είναι αδύνατο να αμυνθείς με 7 παίκτες ενάντια σε ομάδες της ποιότητας της Ρεάλ, της Μπάγερν, της Σίτι και της Τσέλσι.

Εν ολίγοις, για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί θα πρέπει να παρατάξει 11 παίκτες με ποιότητα αλλά και με διάθεση να λερώσουν το σορτσάκι τους όταν χρειαστεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ