ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο απόλυτος Κριστιάνο ξεπουπούλιασε την Τότεναμ (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον απολαυστικό Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε και τα τρία γκολ η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ με 3-2.

Ο απόλυτος Κριστιάνο ξεπουπούλιασε την Τότεναμ (vid)

Με τέτοιον Κριστιάνο Ρονάλντο πως να χάσει η Γιουνάιτεντ. Με τον Πορτογάλο επιθετικό σε τρελά κέφια οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν της Τότεναμ με 3-2. Τρία γκολ από τον 37χρονο φορ. Ένα ο Κέιν και αυτογκόλ του Μαγκουάιρ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς

Το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής στην Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο Ολντ Τράφορντ την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες ήταν κομβικής σημασίας. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την προνομιούχο 4αδα. Από την άλλη και τα «Σπιρούνια» με νίκη ήξεραν πως θα διατηρούσαν επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως οι δύο ομάδες θα δείξουν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Μόλις στο 12′ άνοιξαν το σκορ χάρις τον εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε την μπάλα από την πάσα του Φρεντ και χωρίς πολύ σκέψη εξαπέλυσε οβίδα παραβιάζοντας με εκπληκτικό τρόπο την εστία του Λιορίς.

Η απάντηση από την Τότεναμ ήρθε στο 35′. Ο Κουλουσέφσκι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέλες. Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση με τον Βρετανό να στέλνει με δυνατό σουτ την μπάλα στο τέρμα του Ντε Χέα. Η χαρά των «Σπιρουνιών» όμως δεν κράτησε για πολύ. Η Γιουνάιτεντ βρήκε αντίδραση πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 38′ ο Σάντσο βγήκε στην κόντρα. Ο ταλαντούχος εξτρέμ πάτησε την αντίπαλη περιοχή, πάσαρε ιδανικά στον Κριστιάνο και ο Πορτογάλος από κοντά έκανε το 2-1.

Καθολικός Κριστιάνο ισοπέδωσε την Τότεναμ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να ανεβάσουν κι άλλο το σκορ. Από τη μία η Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κριστιάνο. Από την άλλη Σον και Κέιν. Τελικά το γκολ ήρθε στο 72′. Ο Χάρι Μαγκουάιρ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-2. Στο τελευταίο μέρος όμως μίλησε και πάλι η εμπειρία και η κλάση του Κριστιάνο. Ο 37χρονος επιθετικός βρέθηκε για άλλη μία φορά στο κατάλληλο σημείο. Έγραψε το 3-2 και… γκρέμισε το Ολντ Τράφορντ. Αυτό έμελλε να ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.




 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ