ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Οι όροι του Κόντε για να «δεθεί» στην Τότεναμ!

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε την θέληση του να παραμείνει περισσότερο στον πάγκο της Τότεναμ, τονίζοντας όμως πως θέλει να δει τεράστιες βελτιώσεις.

Οι όροι του Κόντε για να «δεθεί» στην Τότεναμ!

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε την Τότεναμ, επιστρέφοντας στους πάγκους μετά την περασμένη σεζόν. Οι «Spurs» βρισκόταν σε μια αρκετά δύσκολη θέση, έχοντας απολύσει πρόσφατα τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Κι αυτό γιατί η εικόνα της ομάδας του Λονδίνου ήταν απογοητευτική εκείνο το διάστημα. Έτσι, στις τάξεις του συλλόγου στράφηκαν προς τον Ιταλό προπονητή, που την περσινή σεζόν είχε οδηγήσει την Ίντερ στο Scudetto, έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το εκπληκτικό βιογραφικό του, αφού ο ίδιος έχει ουσιαστικά επιτυχίες σε κάθε ομάδα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι που ο Κόντε έδειξε με το «καλημέρα» πως θα κάνει και με την Τότεναμ. Εξάλλου, η ομάδα «σκλήρυνε» μ’ εκείνον στον πάγκο κατά τους πρώτους του μήνες. Ωστόσο, εδώ και περίπου ένας μήνα οι «Spurs» παρουσιάζουν συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Γι’ αυτό κι έχουν υπάρξει αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ιταλός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα κακώς κείμενα, κάτι που αρκετοί θεωρούν μέχρι και οιωνούς αποχώρησης. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Γιουνάιτεντ (12/3), με την «Guardian» να μεταφέρει όσα είπε, διατεθειμένος να «δεθεί» και πέρα από το 2023, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο αν δει ότι έχουν της ίδιες φιλοδοξίες και υπάρξει ένα καλό όραμα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κόντε

Κόντε: «Διασκεδάζω να δουλεύω στην Τότεναμ – Πρέπει να υπάρξει καλό όραμα για να μείνω»

Πιο συγκεκριμένα, ο Κόντε ανέφερε πως σταδιακά κι εκείνος και η Τότεναμ μαθαίνουν να λειτουργούν μαζί. Παράλληλα, τόνισε πως διασκεδάζει που βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου. Ωστόσο, επισήμανε πως θέλει μελλοντικά να παλέψει για τον τίτλο στην Premier League ή έστω για την τετράδα. Κάτι που φυσικά προϋποθέτει για τον ίδιο την ύπαρξη ενός καλού οράματος και μιας σταθερής βελτίωσης.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μόνο αλήθεια, ότι είμαι δεσμευμένος με την ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Η ομάδα ήθελε αυτή την κατάσταση και δέχτηκα γιατί ήταν καλό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον πρώτο. Έπειτα από τεσσεράμισι μήνες, ο σύλλογος κατάλαβε πως δουλεύω κι εγώ κατάλαβα τον σύλλογο. Τώρα έχουμε τρεις μήνες ως το τέλος της σεζόν για να βελτιώσουμε την αλληλοκατανόηση και να βρούμε την καλύτερη λύση και για τους δύο. Διασκεδάζω να δουλεύω για αυτή την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ