ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει να… ξεμπερδεύει από νωρίς για τον επόμενο προπονητή η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να θέλει να έχει κλείσει τον νέο της προπονητή ως τα τέλη Απριλίου, για να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο να «χτίσει» την ομάδα.

Θέλει να… ξεμπερδεύει από νωρίς για τον επόμενο προπονητή η Γιουνάιτεντ!

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι αν σκεφτεί κάποιος τα όνειρα με τα οποία ξεκίνησε, δεν θα δυσκολευτεί να καταλάβει το γιατί. Από τη μια η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο κι από την άλλη οι μεταγραφές των Ραφαέλ Βαράν και Τζέιντον Σάντσο έφεραν τεράστια προσμονή και υποσχέσεις. Ωστόσο, η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» κάθε άλλο παρά καλή ήταν. Γι’ αυτό, άλλωστε κι αποφασίστηκε και η απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Ραλφ Ράνγκνικ τον αντικατέστησε και βελτίωσε κάποια κακώς κείμενα, αλλά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, η Γιουνάιτεντ που άρχισε τη σεζόν με όνειρα μέχρι και για τίτλο, αυτή τη στιγμή είναι στην πέμπτη θέση και στο -1 από την Άρσεναλ, που έχει και τρία ματς λιγότερα. Ταυτόχρονα, οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να βρουν τον επόμενο προπονητή τους. Αυτόν που θα προσπαθήσει να «χτίσει» μια ομάδα ικανή να κυνηγήσει τρόπαια. Οι «μνηστήρες» για τη θέση είναι πολλοί, με την αγγλική ομάδα πάντως να θέλει να… ξεμπερδεύει σύντομα με το θέμα αυτό. Βλέπετε, σύμφωνα με την «DailyMail» οι άνθρωποι της ομάδας του Μάντσεστερ έχουν θέσει ως σκοπό να έχουν κλείσει το εν λόγω ζήτημα μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γιουνάιτεντ

Οι βασικές επιλογές της Γιουνάιτεντ για τον πάγκο

Ήδη στις τάξεις της Γιουνάιτεντ έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα που θέλουν για τον πάγκο της ομάδας. Γι’ αυτό και θέλουν να τους κλείσουν από νωρίς, δίνοντας τους αρκετό χρόνο για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Τα δύο πρώτα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι οι Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Έρικ Τεν Χαγκ. Βέβαια αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολλανδό, ενώ ο Αργεντινός μοιάζει ήδη… φευγάτος από τους Παριζιάνους.

Φυσικά, αυτές οι δύο περιπτώσεις δεν είναι οι μόνες δύο που εξετάζει η Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Τόμας Τούχελ, μετά τα όσα συμβαίνουν με την Τσέλσι της τελευταίες ημέρες. Παράλληλα και ο Ραλφ Ράνγκνικ φέρεται να θέλει να παλέψει για να διατηρήσει μόνιμα τη θέση, με λίγες βέβαια πιθανότητες. Πάντως, οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τελειώσουν σύντομα με το θέμα αυτό για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Μιας σεζόν που στις τάξεις της ομάδας ελπίζουν ότι θα αποτελέσει το έναυσμα για επιστροφή στην κορυφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ