Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επαφή… Ζιντάν και «τρίποντο» στην εκπνοή ο Χάβερτς!(vid)
Τσέλσι

Επαφή… Ζιντάν και «τρίποντο» στην εκπνοή ο Χάβερτς!(vid)

Τεχνική κατάρτιση που θύμισε Ζιντάν παρουσίασε ο Κάι Χάβερτς, στιγμές πριν το «τρίποντο» της ομάδας του κόντρα στη Νιουκάστλ!

13.03.2022 | 18:06

Για 90 λεπτά η Νιουκάστλ κρατιόταν «ζωντανή» κόντρα στην Τσέλσι, μέχρι που ο…. συνήθης ύποπτος, λίγο πριν τη λήξη σκόραρε για τους Λονδρέζους. «Clutch» σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, σώζοντας την ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι στην εκπνοή!

Άριστη έμπνευση Ζορζίνιο, άρτιο κοντρόλ και εκτέλεση Χάβερτς!

Από το γκολ του στον τελικό του Champions League, ο Κάι Χάβερτς έχει γίνει ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στην Τσέλσι! Κάτι που πέτυχε ξανά, αυτή τη φορά κόντρα στη Νιουκάστλ. Προερχόμενη από το εντυπωσιακό σερί της, η ομάδα του Έντι Χάουι δεν «μάσησε» στιγμή κόντρα στους «μπλε».

Με εξαίρεση το 89ο λεπτό, οι «καρακάξες» δεν είχαν απειληθεί ιδιαίτερα. Η έμπνευση όμως του Ζορζίνιο σε αυτό το λεπτό διαβάστηκε άριστα από τον Χάβερτς. Πατώντας περιοχή, ο Γερμανός κοντρόλαρε με τρομερή άνεση στη μικρή περιοχή και άμεσα εκτέλεσε τον τερματοφύλακα για το 1-0! Κομβικό τέρμα στη λήξη, από τον παίκτη που στις δύσκολες στιγμές ντύνεται… ήρωας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version