ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

It’s Barca time με καλεσμένη την άμοιρη Οσασούνα (vid)

Ξέσπασε πάνω στην Οσασούνα η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο Καμπ Νου συντρίβοντας τους αντιπάλους τους με το ευρύ 4-0.

It’s Barca time με καλεσμένη την άμοιρη Οσασούνα (vid)

H Οσασούνα δεν μπόρεσε ποτέ να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι ξέσπασε στο σύνολο από την Παμπλόνα (4-0) μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Γαλατασαράι για το Europa League. Πρωταγωνιστές Φεράν Τόρες, Ουσμάνε Ντεμπελέ και Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Το ματς

Η 28η αγωνιστική της La Liga έφερε αντιμέτωπες στο Καμπ Νου τις Μπαρτσελόνα και Οσασούνα. Οι Καταλανοί μετά το στείρο 0-0 πριν μερικά 24ωρα με την Γαλατασαράι στο Europa League ήθελε να επιστρέψει στις νίκες. Ήθελε το «τρίποντο» που θα την εδραίωνε στην 4αδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Απέναντί της η μαχητική Οσασούνα. Μια ομάδα που δύσκολα παραιτείται στα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν.

H Οσασούνα δεν μπορούσε να σταματήσει τους Τόρες και Ντεμπελέ

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα όμως φάνηκε πως οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε καλή μέρα. Άψογη κυκλοφορία της μπάλας και ενέργειες που έδειχναν πως το γκολ θα ερχόταν γρήγορα. Έτσι κι έγινε. Στο 14′ ο Γκάβι πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Έκανε το σουτ όμως ανατράπηκε από τον Γκαρσία. Ο διαιτητής της αναμέτρησης χωρίς καμία καθυστέρηση έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Φεράν Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Ισπανό επιθετικό με ωραίο πλασέ ένα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά μετά – 22′ – ο ταλαντούχος επιθετικός «χτύπησε» ξανά. Αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασίστ του Ουσμάνε Ντεμπελέ. Ωραίο κοντρόλ και χωρίς πολύ σκέψη πλασέ στην εστία του Ερέρα. Σαν να μην έφθανε το διπλό… χαστούκι για την  Οσασούνα πριν το μισάωρο ήρθε και τρίτο. Στο 27′ ο Ντεμπελέ έβγαλε τη δεύτερη του ασίστ στη βραδιά σημαδεύοντας ιδανικά τον Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έκανε το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα κατέβασε ταχύτητα. Οι γηπεδούχοι μοίρασαν την τράπουλα στην επίθεση με τον Τσάβι να κάνει αρκετές αλλαγές. Σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Από την άλλη η Οσασούνα είχε αποδεχθεί τη μοίρα της. Έδωσε εξ ολοκλήρου τη μπάλα στον αντίπαλο και περίμενε μονάχα το τελικό σκορ. Αυτό άλλαξε κατά ένα γκολ. Δράστης ο Ρίκι Πουτς. Ο ταλαντούχος άσσος έβαλε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερς στο 75′ ολοκληρώνοντας δική του προσπάθεια με όμορφο τρόπο. Το 4-0 έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ