ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Κάνει τα πάντα για να γυρίσει στα… παλιά ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στην Ίντερ και είναι διατεθειμένος να δεχτεί και μεγάλη μείωση μισθού για να γυρίσει.

Κάνει τα πάντα για να γυρίσει στα… παλιά ο Λουκάκου!

Μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Τσέλσι. Κάτι, φυσικά, που έγινε με το αζημίωτο. Κι αυτό γιατί οι «μπλε» χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από την Ίντερ. Εκεί όπου πέρασε μια εκπληκτική διετία. Αποκορύφωμα όλων αποτέλεσε η περσινή σεζόν, στην οποία με 30 γκολ και 10 ασίστ σε 44 ματς οδήγησε την ομάδα του στο Scudetto. Ο ίδιος επέστρεψε στην ομάδα του Λονδίνου και το ξεκίνημα του ήταν ονειρικό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ο Λουκάκου πέτυχε τέσσερα γκολ στα ισάριθμα πρώτα του παιχνίδια. Έδειχνε να απολαμβάνει την επιστροφή του στην Τσέλσι και να «δένει» με την ομάδα. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα η απόδοση του έπεσε αισθητά. Από τη μια τα προβλήματα τραυματισμών κι από την άλλη οι φημολογούμενες κακές σχέσεις του με τον Τόμας Τούχελ θεωρούνται ως αιτίες. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ίδιος είχε εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκεια του, δηλώνοντας μετανιωμένος που έφυγε από την Ίντερ, αν και το θέμα λύθηκε λίγο αργότερα. Τα πράγματα ηρέμησαν έκτοτε, αλλά σύμφωνα με το «Calciomercato», ο 29χρονος φορ δεν έχει ξεχάσει τους «νερατζούρι» και πλέον φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει σε αυτούς το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λουκάκου

Θέλει Ίντερ και είναι έτοιμος να δεχτεί τεράστια μείωση ο Λουκάκου

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Λουκάκου φαίνεται πως θεωρεί λάθος επιλογή την επιστροφή του στην Τσέλσι. Παράλληλα, οι τελευταίες εξελίξεις στους «μπλε», με το «πάγωμα» των λογαριασμών του συλλόγου έχουν προκαλέσει τεράστια αβεβαιότητα. Ο Βέλγος φορ εδώ και εβδομάδες σκεφτόταν την αποχώρηση και πλέον μοιάζει έτοιμος να πιέσει γι’ αυτόν. Ήδη, μάλιστα, φέρεται να το συζητάει και με τους πρώην συμπαίκτες του μεταξύ σοβαρού και αστείου. Βέβαια, μια πιθανή επιστροφή του στην Ίντερ είναι αρκετά περίπλοκο ζήτημα.

Βλέπετε, η Τσέλσι δαπάνησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Λουκάκου το καλοκαίρι. Οπότε, είναι δεδομένο πως θα ζητήσει ένα ποσό πάνω κάτω σε αυτά τα δεδομένα. Χρήματα που η Ίντερ δεν μπορεί να διαθέσει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν ουσιαστικά δύο λύσεις. Η μια είναι να δοθεί ως δανεικός για μια σεζόν χωρίς οψιόν και η άλλη ένας δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Εκεί, μάλιστα, έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο διετούς δανεισμού του παίκτη. Ωστόσο, το υψηλό συμβόλαιο του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους «νερατζούρι». Εκεί, όμως, θα δώσει την λύση ο ίδιος παίκτης που μοιάζει διατεθειμένος να δεχτεί μια αρκετά μεγάλη μείωση για να γίνει ξανά κάτοικος Μιλάνου. Η πλευρά της Ίντερ τσεκάρει όλα τα ενδεχόμενα και ο 28χρονος φορ περιμένει την απόφαση της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ