ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποκετίνο: «Θλιβερή η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες!»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο εξέφρασε την απογοήτευση του για τις αποδοκιμασίες σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν από τους ίδιους της τους φιλάθλους, τονίζοντας ότι και στις τάξεις της ομάδας είναι εκνευρισμένοι με τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ.

Ποκετίνο: «Θλιβερή η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες!»

Μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε το μέλλον του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν βρισκόταν στον… αέρα. Αφορμή είχαν αποτελέσει οι φημολογούμενες κακές σχέσεις του Αργεντινού τεχνικού με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λεονάρντο. Ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε τελικά στο πόστο του, με τη διοίκηση της ομάδας μάλιστα να προχωράει σε μια μεγάλη ενίσχυση του ρόστερ της το καλοκαίρι. Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι ήρθαν στην ομάδα, δίνοντας στον έμπειρο προπονητή να διαχειριστεί μια… Dream Team. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον χειρότερο δυνατόν τρόπο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League βάρυνε πολύ το κλίμα εντός του συλλόγου. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο πλέον βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός ομάδας το καλοκαίρι, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του. Μέσα στο γενικότερο κλίμα εσωστρέφειας, οι οπαδοί των Παριζιάνων αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας στο ματς με την Μπορντό, με τους Μέσι και Νεϊμάρ να γίνονται οι κύριοι αποδέκτες της γιούχας. Μετά το ματς ο Αργεντινός προπονητής εξέφρασε την λύπη του για την αντίδραση του κόσμου, τονίζοντας πως όλοι στις τάξεις ομάδας αισθάνονται τον ίδιο εκνευρισμό με τον κόσμο της.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ποκετίνο: «Νιώθουμε τον ίδιο εκνευρισμό με τον κόσμο μας»

Αρχικά, ο Ποκετίνο δήλωσε λυπημένος για όσα συνέβησαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» και τόνισε πως μπορεί να κατανοήσει τον εκνευρισμό του κόσμου. Κι αυτό γιατί τα ίδια συναισθήματα διακατέχουν τόσο τον Αργεντινό τεχνικό, όσο και τους παίκτες του. Ωστόσο, έκανε λόγο για μια «θλιβερή κατάσταση» όταν μίλησε για τις αποδοκιμασίες, επισημαίνοντας πως άπαντες στην ομάδα είναι ενωμένοι και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Νιώθω λυπημένος για αυτό που έζησα σήμερα το απόγευμα στο Παρκ Ντε Πρενς. Είναι πολύ δύσκολο. Καταλαβαίνουμε τoν εκνευρισμό και την απογοήτευση του κόσμου. Αισθανόμαστε το ίδιο και εμείς και ο εκνευρισμός όλων είναι τεράστιος για τον αποκλεισμό. Το γιουχάρισμα ήταν για όλους μας. Είμαστε ομάδα και είμαστε ενωμένοι. Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση. Η συγκέντρωση μας είναι στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποκετίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ