ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

«Στάση» Ούντινε για την Ρόμα και τα…. αστέρια απομακρύνονται! (vid)

Η Ρόμα ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην έδρα της Ουντινέζε, έσωσε στο τέλος την ισοπαλία (1-1) και βλέπει τα όνειρα για επιστροφή στο Champions League να απομακρύνονται.

«Στάση» Ούντινε για την Ρόμα και τα…. αστέρια απομακρύνονται! (vid)

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Ρόμα έδειχνε να έχει βρει έναν ρυθμό, μετρώντας δύο σερί νίκες (με 1-0). Άλλωστε, οι «τζιαλορόσι» ήθελαν να κάνουν την τελική τους προσπάθεια για να προλάβουν την πρώτη τετράδα της Serie A, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League. Ωστόσο, φαίνεται πως το όνειρο τους «ξέφτησε» στο Ούντινε. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που επέστρεψε στον πάγκο μετά την τιμωρία του, ήταν κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Ουντινέζε και χρειάστηκε ένα πέναλτι του Πελεγκρίνι στο 93′ για να πάρει την ισοπαλία (1-1), που όμως την έχει αφήσει στο -8 από την τέταρτη Γιουβέντους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η γκολάρα του Μολίνα έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Ο ρυθμός του ματς ήταν αρκετά καλός στο ξεκίνημα, με την Ουντινέζε να απειλεί πρώτη στο 11’. Ο Ουντότζι έκανε ωραίο γύρισμα από τα αριστερά και ο Περέιρα σούταρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η Ρόμα «απάντησε» στις ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτό, με του σουτ του Έιμπραχαμ έξω από την περιοχή να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο και στο 15’ ο Πατρίσιο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μολίνα.

Στην εξέλιξη της φάσης, όμως, ο Αργεντινός μπακ πήρε την… εκδίκηση του. Από εκτέλεση κόρνερ του Ντεουλοφέου η μπάλα του στρώθηκε έξω από την περιοχή κι εκείνος με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0! Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά. Η Ρόμα πήρε την κατοχή και προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά η Ουντινέζε είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους στην άμυνα της. Έτσι, κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να κλείνουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρόμα

Ο Πελεγκρίνι έσωσε τα… προσχήματα για τη Ρόμα στο τέλος

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αισθητά πιο πεσμένος. Η Ρόμα είχε ξανά την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει χώρους στην καλά στημένη άμυνα της Ουντινέζε. Από την άλλη οι «μπιανκονέρι» έψαχναν την ευκαιρία τους να χτυπήσουν στην κόντρα. Κάτι που λίγο έλειψε να καταφέρουν στο 55′. Οι παίκτες του Γκαμπριέλε Τσιόφι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα και ο Μακένγκο έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι «τζιαλορόσι» προσπάθησαν να εντείνουν την πίεση τους και στο 74′ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Ελ Σαράουι μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σούταρε, με τον Σιλβέστρι να διώχνει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μάρι έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Πελεγκρίνι. Η Ουντινέζε έβρισκε κι αυτή χώρους στην κόντρα και στο 89′ ο Πατρίσιο έδιωξε το δυνατό σουτ του Μολίνα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι το σουτ του Σάμαρτζιτς μέσα από την περιοχή.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, η Ρόμα βρήκε την ισοφάριση που έψαχνε. Από κεφαλιά του Ιμπάνιεθ, ο Ζέγκελααρ βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει άμεσα το πέναλτι. Ο Πελεγκρίνι ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Έτσι, η Ρόμα έφτασε στους 48 βαθμούς σε 29 παιχνίδια παρέμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον οι «τζιαλορόσι» είναι στο -8 από την τέταρτη Γιουβέντους, χάνοντας αρκετό έδαφος στη μάχη για το Champions League. Από την άλλη η Ουντινέζε έφτασε τους 30 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές και βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Τσιόφι): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μάρι, Πέρεθ (82′ Ζεγκελάαρ), Μολίνα, Περέιρα, Γιάγιαλο, Μακένγκο (86′ Σάμαρτζιτς), Ουντότζι, Ντεουλοφέου (86′ Πουσέτο), Μπέτο.

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι (85′ Πέρες), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ (73′ Βερετού), Ολιβέιρα (46′ Ελ Σαράουι), Κριστάντε, Ζαλέφσκι (65′ Αφένα-Γκιάν), Πελεγκρίνι, Ζανιόλο, Έιμπραχαμ (65′ Σομουρόντοφ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ