ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Θα μείνω ως το τέλος της σεζόν – Πλέον πάμε μέρα με τη μέρα!»

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως παρά τις δυσκολίες θα παραμείνει στην Τσέλσι ως το τέλος της φετινής σεζόν, αναμένοντας πλέον κι αυτός το τι θα συμβεί με το μέλλον του συλλόγου.

Τούχελ: «Θα μείνω ως το τέλος της σεζόν – Πλέον πάμε μέρα με τη μέρα!»

Από την ημέρα που ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την Τσέλσι τα πάντα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον σύλλογο στο αγωνιστικό κομμάτι. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Γερμανός τεχνικός προσλήφθηκε για αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ, παραλαμβάνοντας μια ιδιαιτέρως ασταθή ομάδα. Εξάλλου, αυτός ήταν ο βασικός λόγος της απόλυσης του Άγγλου προπονητή. Βλέπετε, ο ίδιος δεν μπόρεσε να δείξει για δεύτερη σερί σεζόν το καλό «πρόσωπο» της ομάδας. Την ίδια στιγμή δεν μπόρεσε να εντάξει στο κλίμα της ομάδας και τις δαπανηρές καλοκαιρινές μεταγραφές, οπότε και αντικαταστάθηκε από τον πρώην τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Κι εκεί άλλαξε το… τσιπάκι, με τους Λονδρέζους να γίνονται μια ομάδα με «ατσάλινη» άμυνα, κατακτώντας το Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομάδα του Τούχελ ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν με πολύ υψηλούς στόχους. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα τα πάντα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τον σύλλογο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «μπλε» απώλεσαν το Carabao Cup, χάνοντας στον τελικό από τη Λίβερπουλ. Αυτό, όμως, που τάραξε συθέμελα την Τσέλσι ήταν η ανακοίνωση πώλησης της ομάδας από τον ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά από 19 χρόνια. Το γεγονός αυτό θορύβησε άπαντες στον σύλλογο, με το μέλλον του Γερμανού τεχνικού να θεωρείται επισφαλές. Ο ίδιος πάντως, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ (1-0) τόνισε πως θα μείνει στους Λονδρέζους ως το τέλος της σεζόν, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του για το τι θα συμβεί με την πώληση της ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τούχελ

Τούχελ: «Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, γιατί μπορεί όλα να αλλάξουν»

Ο Τούχελ τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει από την Τσέλσι. Ωστόσο, επισήμανε πως άπαντες στην ομάδα κινούνται μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Παράλληλα, στάθηκε συνολικά στον οργανισμό της Τσέλσι, τονίζοντας πως υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι πέρα από εκείνον και τους παίκτες. Ο Γερμανός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου κι ανέφερε πως εκείνος και οι παίκτες του θα συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μείνω στην Τσέλσι ως το τέλος της σεζόν. Πρέπει, όμως, να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα γιατί η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Η Τσέλσι είναι μια τεράστια ομάδα με εκατοντάδες εργαζόμενους, δεν είναι μόνο οι παίκτες. Οπότε είναι σημαντικό να δείχνουμε το πνεύμα της ομάδας και να τους δίνουμε μια διαφυγή από όλο αυτό.

Σίγουρα ο κόσμος εστιάζει στην ομάδα, στους παίκτες και σε εμένα. Ωστόσο, η Τσέλσι είναι πολλά περισσότερα από την πρώτη της ομάδας. Η ομάδα είναι προς πώληση κι ελπίζω πως όλα θα ολοκληρωθούν θετικά. Οπότε, μέρα με τη μέρα, αυτός είναι ο τρόπος ζωής για εμάς. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Ωστόσο, αυτό μας δίνει την ελευθερία να εστιάσουμε στα πράγματα που μπορούμε να επηρεάσουμε», ανέφερε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ