ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίρερ: «Ένας θεός ξέρει που θα ήταν η Γιουνάιτεντ χωρίς τον Κριστιάνο!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκπληκτικός με χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ και ο Άλαν Σίρερ τον αποθέωσε, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση χωρίς εκείνον στο ρόστερ.

Σίρερ: «Ένας θεός ξέρει που θα ήταν η Γιουνάιτεντ χωρίς τον Κριστιάνο!»

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη την μεγάλη επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι βρέθηκε μια «ανάσα» από την συμπολίτισσα Σίτι, ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε και πάλι «κόκκινος διάβολος» με σκοπό να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της σεζόν ο 37χρονος έμοιαζε ικανός να το πετύχει άμεσα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο έβρισκε δίχτυα με σταθερό ρυθμό, δίνοντας νίκες και βαθμούς στην ομάδα του. Από την έλευση του 2022, όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειχνε να είναι «σκιά» του εαυτού του. Η απόδοση του είχε πέσει αισθητά κι ο ίδιος δυσκολευόταν να σκοράρει, φτάνοντας σ’ ένα σημείο να έχει μόλις ένα γκολ σε 10 παιχνίδια. Η κριτική προς το πρόσωπο του έγινε ακόμα μεγαλύτερη, με τον έμπειρο άσο να δίνει την… απάντηση του στο ματς με την Τότεναμ. Εκεί μ’ ένα εκπληκτικό χατ τρικ οδήγησε τη Γιουνάιτεντ σε μια σπουδαία νίκη (3-2), που την κρατάει στη μάχη της τετράδας. Ο Άλαν Σίρερ, που είχε στηρίξει τον 37χρονο στο σερί ανομβρίας του, με κείμενο του στο «BBC» τον αποθέωσε εκ νέου, τονίζοντας πως η ομάδα του Μάντσεστερ θα ήταν σε τραγική κατάσταση χωρίς αυτόν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Σίρερ: «Το ματς με την Τότεναμ ήταν η απάντηση του Κριστιάνο στους επικριτές του»

Ο πάλαι ποτέ φορ της Μπάκμπερν και της Νιούκαστλ αρχικά εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με όσους θεωρούσαν τον Κριστιάνο πρόβλημα για την Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, τόνισε πως το ματς με την Τότεναμ επιβεβαίωσε πως ο Πορτογάλος είναι πολύτιμος για την ομάδα του. Κι αυτό γιατί το χατ τρικ του ήταν ο μοναδικός λόγος που οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη στην αναμέτρηση. Επίσης, ο Σίρερ ανέφερε πως αυτό που πέτυχε ο 37χρονος άσος δεν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο, αφού το κάνει για αρκετά χρόνια. Τέλος, επισήμανε πως το ματς αυτό ήταν μια απάντηση από τον Κριστιάνο προς όσους του ασκούν κριτική όλο αυτό το διάστημα.

«Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα πρόβλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ένας θεός ξέρει που θα βρισκόταν χωρίς αυτόν στο ρόστερ. Είχα πει πριν μερικές εβδομάδες ότι αν δεν υπήρχε ο Ρονάλντο, η Γιουνάιτεντ θα ήταν σε πολύ χειρότερη θέση απ’ ότι είναι. Και το παιχνίδι του Σαββάτου με την Τότεναμ επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενα μου. Ήταν πολύ απλά ο μοναδικός λόγος που νίκησαν στο ματς. Το χατ τρικ του ήταν εκπληκτικό, συνολικά έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Για μένα δεν ήταν έκπληξη γιατί αυτό το κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει 59 χατ τρικ, που είναι απλά παράλογο, αλλά το ματς αυτό ήταν μια απάντηση σε όσους του ασκούν κριτική. Και τα τρία του γκολ ήταν ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο», ανέφερε ο Σίρερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ