ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τεράστια πρόταση για την αγορά της Τσέλσι από Σαουδάραβες! (pic)

Η Τσέλσι βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης και η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τους ενδιαφερόμενους για διαπραγματεύσεις, με κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών να καταθέτει πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών.

Τεράστια πρόταση για την αγορά της Τσέλσι από Σαουδάραβες! (pic)

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τεράστια όνειρα σε όλους τους τομείς για την Τσέλσι. Εξάλλου, οι «μπλε» προέρχονταν από την κατάκτηση του περσινού Champions League, όντας από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Με τον Τόμας Τούχελ στο «τιμόνι» οι Λονδρέζοι έδειχναν να βρίσκονται στο σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, με τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου έδειχναν να λύνουν και το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν πέρσι. Κι ενώ το ξεκίνημα της σεζόν ήταν εξαιρετικό, τα πράγματα κάπου χάλασαν στην πορεία. Γι’ αυτό και πλέον η ομάδα βρίσκεται στο -10 από την κορυφή κι ουσιαστικά εκτός της μάχης του τίτλου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, όμως, είναι το μικρότερο κακό που αντιμετωπίζει η Τσέλσι. Κι αυτό γιατί η έκρηξη του πολέμου στην Ουκρανία, με την εισβολή της Ρωσίας έφερε τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς εκτός των «μπλε». Ο επί 19 χρόνια ισχυρός άνδρας του συλλόγου, του οποίου άλλαξε την ιστορία, μπήκε στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης κι εξωθήθηκε σε απομάκρυνση. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, έχοντας «παγωμένους» τραπεζικούς λογαριασμούς και απαγόρευση μεταγραφών. Ωστόσο, μέσα σε όλο το αρνητικό κλίμα, ο δημοσιογράφος του CBS Μπεν Τζέικομπς, αποκάλυψε πως η κυβέρνηση της Αγγλίας κάλεσε τους υποψήφιους αγοραστές του συλλόγου να απευθυνθούν σε αυτήν και ήδη υπάρχει πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών από ένα κονσόρτιουμ Σαουδαράβων επενδυτών.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την πρόταση εξαγοράς της Τσέλσι

Μπροστάρης στο όλο εγχείρημα είναι ο Μοχάμεντ Ακερέντσι, που ηγείται του «Saudi Media Group», το οποίο κατέθεσε την πρόταση για την αγορά της Τσέλσι. Μάλιστα, ο ίδιος είναι οπαδός των «μπλε», έχοντας ταξιδέψει συχνά πυκνά στην Αγγλία για να παρακολουθήσει παιχνίδια τους. Όπως τονίζει, πάντως, στο tweet του ο Τζέικομπς, το εν λόγω κονσόρτιουμ δεν έχει κάποιους άμεσους δεσμούς με την αγγλική κυβέρνηση, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την επιτυχία των διαπραγματεύσεων.

Από εκεί και πέρα, πάντως, το κονσόρτιουμ αυτό έχει κάποια εμπειρία από το ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί είχε τα δικαιώματα management για το γήπεδο της Αλ Νασρ στο Ριάντ, ενώ έχει δουλέψει και με την Αλ Χιλάλ, την οποία η Τσέλσι αντιμετώπισε πρόσφατα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Από εκεί και πέρα η Premier League δύσκολα θα ανάψει «κόκκινο» στην πρόταση αυτή, λόγω αντιδράσεων. Εξάλλου, αντιθέτως με τους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ, για τους οποίους υπήρξε θύελλα αντιδράσεων στο Νησί, το κονσόρτιουμ που θέλει τους «μπλε» δεν έχει καμία σχέση με κάποιον ηγεμόνα ή την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ