ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η αποθέωση του «Παρκ Ντε Πρενς» δεν… ψαρώνει τον Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ ήταν ο μόνος παίκτης της Παρί που αποθεώθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών δεν πρόκειται να παίξουν ρόλο στην απόφαση του για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι.

Η αποθέωση του «Παρκ Ντε Πρενς» δεν… ψαρώνει τον Μπαπέ!

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ έχει εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο «σίριαλ» ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ως και τώρα. Βλέπετε, τον Αύγουστο η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνει δικό της. Κι αυτό γιατί στο πρόσωπο του Γάλλου άσου βλέπει τον μελλοντικό ηγέτη στους νέους «Γκαλάκτικος» που θέλει να δημιουργήσει. Γι’ αυτό και κατέθεσε πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι σε μια κίνηση με μεγάλο ρίσκο απέρριψαν την πρόταση, αποφασίζοντας να τον κρατήσουν στην ομάδα και φέτος αν και στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτό σημαίνει πως αν ο Μπαπέ δεν ανανεώσει ως τότε, θα μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος για όποια ομάδα θέλει. Κάτι που έχει φέρει την Ρεάλ Μαδρίτης ως φαβορί για την απόκτηση του, την ίδια στιγμή που στις τάξεις της Παρί έχουν βυθιστεί στην εσωστρέφεια. Και γι’ αυτό φταίνε οι… Μαδριλένοι, που τους άφησαν εκτός συνέχειας από το Champions League δημιουργώντας τεράστιους «τριγμούς» στην γαλλική ομάδα. Γι’ αυτό και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες της ομάδας στο ματς με την Μπορντό (3-0), με τον Γάλλο άσο να είναι ο μόνος που την… γλίτωσε. Σύμφωνα με την «Equipe» αυτό πιθανώς έγινε ως ένα μέσο για να πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή πάντως να μην… ψαρώνει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Η αποθέωση δεν πρόκειται να αλλάξει την όποια απόφαση του Μπαπέ

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, το κοινό του «Παρκ Ντε Πρενς» θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης στον Μπαπέ. Από τη μια γιατί ήταν ο μοναδικός διασωθέντας των ματς με τη Ρεάλ, αλλά και με τη λογική ότι ίσως πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του στην ομάδα. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος φαίνεται πως ήταν απογοητευμένος από την αντίδραση που υπήρχε προς τους συμπαίκτες του. Βλέπετε, άπαντες εκτός αυτού, έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών και υβριστικών συνθημάτων.

Ο Μπαπέ γνωρίζει πως η ψυχολογία των οπαδών προς εκείνον μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό ανάλογα με τις επιδόσεις του στο γήπεδο, αλλά και την επιλογή που θα κάνει για το μέλλον του. Γι’ αυτό και δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αποθέωση που είχε στο «Παρκ Ντε Πρενς». Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως όσο κι αν ο ίδιος αποθεώνεται από το κοινό του Παρισιού αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την όποια απόφαση θα πάρει για μετά το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ