ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ατλέτικο με άμυνα γρανίτη, έκλεισε της Γιουνάιτεντ το σπίτι! (vid)

Χάρη στο γκολ του Λόντι και περισσότερο ελέω της στιβαρής της άμυνας, η Ατλέτικο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Ατλέτικο με άμυνα γρανίτη, έκλεισε της Γιουνάιτεντ το σπίτι! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε διαβασμένη στο Μάντσεστερ και πέρασε το μάθημά της στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κοίταξε να διασφαλίσει τα μετόπισθεν κι αφού της βγήκε το ματς σκοράροντας με τον Λόντι, πήρε σπουδαία πρόκριση στους «8» του Champions League. Ο Σιμεόνε είναι «μανούλα» σε τέτοιες καταστάσεις, γνωρίζοντας τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και προκρίσεις. Δεν το έχει κάνει πολύ εφέτος, ειδικά στην Ισπανία, αλλά όταν θέλει, δείχνει πως αποτελεί εγγύηση.

Οι Ισπανοί μπλόκαραν το παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο που προερχόταν από χατ-τρικ επί της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ χρειάστηκε να παίξει σε όλο το τόξο της επιθετικής περιοχής της Γιουνάιτεντ. Πήρε μπάλες μακριά από την περιοχή, για να ζεσταθεί και να κάνει κάποια ενέργεια για να απειλήσει τη μαδριλένικη εστία. Ωστόσο, δεν κατάφερε απολύτως τίποτα…

Το ματς

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν πιο δραστήριοι πατώντας καλύτερα στο χορτάρι του γηπέδου τους. Στο 13ο λεπτό έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Ελάνγκα. Ο άνθρωπος που σκόραρε το 1-1 στη Μαδρίτη, απέτυχε να νικήσει από το ένα μέτρο τον Όμπλακ. Ο Σλοβένος είχε άριστη τοποθέτηση του σώματός του και έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι! Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Νταβίντ Ντε Χέα να δείξει την κλάση του. Ο Ντε Πολ έκανε ωραίο σουτ από μακριά, με τον Ισπανό γκολκίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Η Ατλέτικο μετά το μισάωρο ανέβηκε κι άλλο στο γήπεδο, αφού είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Βρήκε γκολ με τον Ζοάο Φέλιξ στο 34′, αλλά ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η προειδοποίηση ήταν αυτή, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν την εξέλαβε. Και το πλήρωσε στο 41ο λεπτό. Ο Γκριεζμάν έκανε σέντρα ακριβείας στον Λόντι και ο τελευταίος με σκαστή κεφαλιά παραβίασε την εστία της Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ατλέτικο

Κράτησε τα μπόσικα η Ατλέτικο

Με τους Νταλότ και Ελάνγκα κυρίως να προσπαθούν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Ατλέτικο, η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ανήμπορος να βρει χώρους, όπως έδειξε και στο πρώτο ημίχρονο. Στο 77ο λεπτό ο Ραφαέλ Βαράν έκανε κεφαλιά, αλλά βρήκε μπροστά του τον ανίκητο Όμπλακ.

Προς το τέλος, η άμυνα της Ατλέτικο δεν πτοήθηκε, με τους ποδοσφαιριστές του Ραλφ Ράνγκνικ να μην μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από γεμίσματα της απελπισίας. Μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός για τους Άγγλους κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εδώ και αρκετά χρόνια. Το 0-1 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα, με τη Γιουνάιτεντ να αποκλείεται από τη συνέχεια.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ