ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
Με μια μεγάλη αδικία η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Euro 2024! (pic)
Αυτό το συμβόλαιο προσφέρει στον Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους
Euro 2024: Αποστολή γεμάτη αστέρες η Εθνική Γαλλίας! (pic)
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
«Ρονάλντο και Μέσι θα χαλάσουν τις καριέρες τους αν επιστρέψουν στην Ευρώπη»!
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει για την άμυνα από την Τσέλσι!
Ίντερ: Πάει για μεγάλες αλλαγές στην άμυνα – Θέλει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έχει την στήριξη ανθρώπων… κλειδιών!
Ο Ρονάλντο θα παίζει μέχρι τα 40 – Έτοιμος για επέκταση με την Αλ Νασρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί… παρακαλεί την Μπάρτσα να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ είναι πλέον ανεπιθύμητος στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μάλιστα φέρεται να τον έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα για να δρομολογηθεί η μεγάλη επιστροφή του.

Η Παρί… παρακαλεί την Μπάρτσα να πάρει πίσω τον Νεϊμάρ!

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν αν μη τι άλλο είναι γεμάτη εντάσεις. Βλέπετε, ήδη από την αρχή οι απαιτήσεις προς τον Βραζιλιάνο άσο ήταν τεράστιες. Κι αυτό γιατί οι Παριζιάνοι δαπάνησαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα. Φυσικά, στις τάξεις της γαλλικής ομάδας θεώρησαν πως αυτός είναι ο παίκτης που θα τους οδηγήσει στο Champions League. Τον πολυπόθητο στόχο τους όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή. Ωστόσο, η… αποστολή του 29χρονου άσου δεν έχει στεφθεί με επιτυχία ως τώρα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με εξαίρεση τη σεζόν 2019/20, όταν έφτασε ως τον τελικό και ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου, η Παρί δεν έχει μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το τρόπαιο με τον Νεϊμάρ στο ρόστερ της. Κάτι που έφερε τεράστια κριτική προς το πρόσωπο του για τις εμφανίσεις του. Αρκετοί πίστεψαν πως η έλευση του Λιονέλ Μέσι φέτος, μαζί με την ύπαρξη του Κίλιαν Μπαπέ θα άλλαζε τα πάντα. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι κατάφεραν να «αυτοκτονήσουν» για μια ακόμη φορά, μένοντας έξω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επικράτησαν με 1-0 στο πρώτο ματς και νικούσαν και 0-1 στο δεύτερο. Αυτό έφερε ακόμα περισσότερο κράξιμο προς τον 29χρονο άσο, με την γαλλική ομάδα να αποφασίζει να τον τελειώσει το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Footmercato» φέρεται να έχει προτείνει στην Μπαρτσελόνα να τον πάρει πίσω, πριν ακόμα από τον αποκλεισμό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

Δεν «ψήνεται» τόσο για μια πιθανή επιστροφή Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, το κλίμα για τον Νεϊμάρ δεν είναι καλό στην Παρί εδώ και κάμποσους μήνες. Γι’ αυτό και τον έχουν προτείνει σε αρκετές ομάδες, προκειμένου να τον… ξεφορτωθούν. Μεταξύ αυτών, φυσικά, και η Μπαρτσελόνα στην οποία ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της καριέρας του (2013-17). Μάλιστα, ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix πριν λίγο καιρό είχε παραδεχτεί πως είχε προσπαθήσει και πριν δύο χρόνια να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τον Νεϊμάρ. Βλέπετε, στις τάξεις των Καταλανών έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οπότε μια πιθανή ενασχόληση τους με τον Βραζιλιάνο άσο μοιάζει δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που οι απολαβές του φτάνουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ένα ποσό που η ισπανική ομάδα δεν μπορεί επ’ ουδενί να διαθέσει. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να κοιτάξουν την περίπτωση του, ειδικά αν δεχτεί μείωση στις απολαβές του. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι πως η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί πάση θυσία τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και συνεχίζει να τον προτείνει σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ