ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Μπλόκο» της Πάλας στη Σίτι και… φωτιά στην Premier League! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε στο... μπλόκο της μαχητικής Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο (0-0) κι έκανε «δώρο» στη Λίβερπουλ, που με νίκη επί της Άρσεναλ μπορεί να πάει τη διαφορά τους στον βαθμό.

«Μπλόκο» της Πάλας στη Σίτι και… φωτιά στην Premier League! (vid)

Σε μια μάχη για την κατάκτηση της Premier League, που αναμένεται να κρατήσει ως το τέλος, κάθε απώλεια βαθμών πλέον μετράει σχεδόν διπλή. Και η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως να νιώθει την πίεση. Κόντρα στον κακό τους δαίμονα, Κρίσταλ Πάλας, που τους νίκησε στον πρώτο γύροι, οι «πολίτες» σκόνταψαν ξανά. Στο «Σέλχαρστ Παρκ» η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «έσπασε» τα δοκάρια (δύο φορές) κι έμεινε τελικά στο 0-0 κόντρα στους μαχητικούς «αετούς», δίνοντας στην Λίβερπουλ την ευκαιρία να πάει την διαφορά στον ένα πόντο αν νικήσει την Άρσεναλ την Τετάρτη (16/3).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Έσπασε» το δοκάρι ο Κανσέλο, απειλητική και η Πάλας στο πρώτο μέρος

Η Σίτι είχε από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Πάλας. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, που έψαχναν τη στιγμή τους στην κόντρα είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του ματς στο 11′. Ο Γκάλαχερ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ζαχά, αλλά το τελείωμα του από πλάγια θέση ήταν κάκιστο. Δύο λεπτά αργότερα οι «αετοί» απείλησαν ξανά στην κόντρα. Ο Ματετά κράτησε ωραία την μπάλα και την μοίρασε στον Ολίσε, που πλάσαρε λίγο άουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 19′, με το μακρινό σουτ του Στόουνς να κοντράρει και να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρια του Γκουαίτα.

Επτά λεπτά αργότερα η Σίτι έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Κανσέλο έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Ντε Μπρόεινε, που σούταρε στην κίνηση από την μικρή περιοχήΚ, με τον Γκουάιτα να διώχνει ενστικτωδώς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «πολίτες» έφτασαν μια «ανάσα» από το να σκοράρουν. Ο Κανσέλο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, τραντάζοντας το δεξί δοκάρι του Γκουαίτα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Λαπόρτα πλάσαρε ψηλά άουτ προ κενής εστίας, αν και μάλλον ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 45′ το πλασέ του Μαχρέζ από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σίτυ

Πίεσε ως το τέλος η Σίτι, αλλά δεν βρήκε γκολ

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά. Η Σίτι είχε σταθερά την κατοχή σε πολύ υψηλά επίπεδα, με την Πάλας να της δίνει όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να κλείνεται στην άμυνα της. Οι «πολίτες» έψαχναν να βρουν χώρους για να απειλήσουν και στο 70′ έφτασαν μια «ανάσα» από το να βρουν δίχτυα. Ο Ντε Μπρόινε βρήκε με ωραία κάθετη τον Γκρίλις, κι αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Σίλβα που για λίγο δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στις καθυστερήσεις η Κρίσταλ Πάλας είχε τη στιγμή της. Από κόντρα και μπέρδεμα στην άμυνα της Σίτι ο Γκάλαχερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από πλάγια, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Η Σίτι προσπάθησε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης να βρει το γκολ που θα της έδινε ένα πολύτιμο τρίποντο. Ωστόσο, όσο κι αν προσπάθησε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα το 0-0 ως το τέλος. Έτσι, οι «πολίτες» έφτασαν τους 70 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές όντας στην πρώτη θέση της Premier League. Ωστόσο είναι πλέον στο +4 από τη δεύτερη Λίβερπουλ, που θα πάει τη διαφορά στον βαθμό αν νικήσει την Τετάρτη (16/3) την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Από την άλλη οι «αετοί» έφτασαν τους 34 βαθμούς σε 29 ματς, όντας στην 11η θέση του πρωταθλήματος και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαίτα, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχρι, Μίτσελ, Κουγιατέ, Σλουπ, Ζαχά, Γκάλαχερ, Ολίσε (65′ Αγιού), Ματετά (65′ Έντουαρντ).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόντρι, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μαχρέζ, Φόντεν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ