ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τορπίλισε και… τη βύθισε μέσα στο σπίτι της! (vid)

Φοβερή Βιγιαρεάλ, έμεινε όρθια στην έδρα της Γιουβέντους και αφού κούρασε την αντίπαλο της την έστειλε σπίτι τη... μέσα στο σπίτι της με 3-0!

Τορπίλισε και… τη βύθισε μέσα στο σπίτι της! (vid)

Όλα τα έκανε η Γιουβέντους, πέρα από το να σκοράρει κόντρα στη Βιγιαρεάλ! Και με το «κίτρινο υποβρύχιο» να βλέπει τον στόχο του, όπλισε και τορπίλισε! Στο Τορίνο, οι Ισπανοί έμειναν όρθιοι για 70 λεπτά και μετά χτύπησαν αιφνίδια τη Γιουβέντους στις αντεπιθέσεις. Δύο γκολ με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και από ένα κόρνερ, πέταξαν τους «μπιανκονέρι» στο καναβάτσο.

Η εύστοχη τελική δεν ερχόταν σε Βλάχοβιτς και Γιουβέντους…

Έχοντας πάρει το… μήνυμα από το πρώτο παιχνίδι, η Γιουβέντους προσπάθησε από  την αρχή να περάσει τον δικό της ρυθμό. Πρώτος από όλους, ο Αλβάρο Μοράτα προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Ρούλι αντέδρασε σωστά (11′). Συνεχίζοντας με παρόμοιο τρόπο, ο Βλάχοβιτς τρύπωσε στην περιοχή και μετά από παράλληλη πάσα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (21′).

Βλέποντας πως έχει χάσει πολύ έδαφος, η Βιγιαρεάλ απείλησε από το πουθενά. Το μακρινό βολέ του Ρούλι και η γρήγορη μετάβαση της μπάλας, έβγαλε τον Λο Σέλσο σε θέση βολής. Με υπέροχη προσπάθεια ο Αργεντίνος χαφ απείλησε, όμως έχασε για λίγο τον στόχο. Την πρωτοβουλία συνέχισε να την έχει η Γιουβέντους, χάνοντας ακόμα μαι σπουδαία ευκαιρία με τον Βλάχοβιτς στο 34ο λεπτό. Το κόρνερ των Ιταλών έφερε τη μπάλα στην περιοχή και από εκεί στο δεύτερο δοκάρι όπου παραμόνευε ο Σέρβος. Από κοντά όμως, ο Ρούλι έκλεισε το οπτικό πεδίο του νεαρού φορ και κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του, μέχρι και το ημίχρονο.

…και η Βιγιαρεάλ την σκότωσε στις αντεπιθέσεις!

Αφηνιασμένη με τις απανωτές χαμένες ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος, η Γιουβέντους έπεσε με νέα όρεξη στη «μάχη». Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το 70ο λεπτό, η Βιγιαρεάλ αμυνόταν σθεναρά στις συνεχόμενες επιθέσεις της Γιουβέντους. Χωρίς κάποια χαρακτηριστική στιγμή όμως, οι Ιταλοί υστερούσαν σε ουσία. Ακριβώς το αντίθετο από τη Βιγιαρεάλ.

Με απλό τρόπο, ο Κοκλέν κέρδισε πέναλτι στο 76′ Προσπάθεια που δεν έχασε ο Ζεράρ Μορένο και άνοιξε το σκορ ένα λεπτό αργότερα. Χωρίς άλλη επιλογή πλέον, η Γιουβέντους ανοίχθηκε. Και ξεχνώντας την άμυνα της ανοικτή, δέχθηκε ακόμα ένα γκολ από κόρενρ. Ανενόχλητος, ο Πάου Τόρες απογειώθηκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα ξανά στα δίχτυα.

Μετά από δυο… knockdown, δεν άργησε να έρθει και το νοκ άουτ. Πάλι με αντεπίθεση, ο Ζεραρ Μορένο πάσαρε στο Καπού, το σουτ του οποίου κόπηκε με το χέρι του Ντε Λιχτ. Κερδίζοντας νέο πέναλτι, ο Ντανζούμα αντέγραψε το παράδειγμα του συμπαίκτη του (90′) και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του Champions League!




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ