ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έχει… τρελαθεί με την ταλεντάρα της Φενέρ η Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα «ψάχνεται» συνεχώς για περιπτώσεις νεαρών παικτών και φέρεται να έχει… ξετρελαθεί με τον 17χρονο μέσο της Φενέρμπαχτσε, Αρντά Γκιουλέρ.

Έχει… τρελαθεί με την ταλεντάρα της Φενέρ η Μπαρτσελόνα! (vid)

Κυρίως η περσινή, αλλά κι ένα κομμάτι της φετινής σεζόν βρήκαν την Μπαρτσελόνα σε μια περίεργη κατάσταση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέρσι οι «μπλαουγκράνα» τερμάτισαν τρίτοι στη La Liga, παλεύοντας ως ένα σημείο για τον τίτλο. Φέτος, μέχρι στιγμής, βρίσκονται εκ νέου στην ίδια θέση, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Άλλωστε, βρίσκονται στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με ματς λιγότερο. Παράλληλα, οι οικονομικές συνθήκες στον σύλλογο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι, αλλά και η αιτία να οδηγηθούν οι Καταλανοί σε μια κατάσταση… rebuild.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ουσιαστικά, η Μπαρτσελόνα στράφηκε ήδη από πέρσι προς τις ακαδημίες της, αλλά και συνολικά προς νέους παίκτες. Γι’ αυτό και οι Πέδρι, Γκάβι, αλλά και ο Φεράν Τόρες που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για παράδειγμα, έχουν βγει μπροστά. Οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα «ανοίγματα» στις μεταγραφές τους, γι’ αυτό έχουν μια νέα στρατηγική. Αναζητούν πλέον νέους παίκτες, που θα είναι εξελίξιμοι μελλοντικά για να «χτίσουν» την ομάδα του μέλλοντος. Υπό αυτό το πρίσμα έχουν ανοικτές παντού τις «κεραίες» τους και σύμφωνα με την «Sport», έχουν εντυπωσιαστεί από τον 17χρονο Αρντά Γκιουλέρ της Φενέρμπαχτσε.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Γκιουλέρ εντυπωσιάζει και η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Τούρκο μέσο ήδη από την αρχή της σεζόν. Κι ο νεαρός άσος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Φενέρ. Ήδη από την έλευση του 2022 κι έπειτα ο Γκιουλέρ έχει καταφέρει να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής με την τούρκικη ομάδα, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Δεν είναι τυχαίο πως στα 10 ματς που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής φέτος μετράει τέσσερις ασίστ κι ένα τέρμα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο χρόνος συμμετοχής του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, δείγμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Οι εμφανίσεις του αυτές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ομάδων μέχρι τώρα. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που έχει δει πιο «θερμά» την περίπτωση του, χωρίς πάντως να έχει κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του. Άλλωστε, ο ίδιος έχει ακόμα συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε ως το καλοκαίρι του 2023, το οποίο υπέγραψε σε ηλικία 16 ετών. Ήδη, μάλιστα, στις τάξεις της τούρκικης ομάδας θέλουν να τον ανανεώσουν γνωρίζοντας πως έχει μαγνητίσει τα βλέμματα. Ωστόσο, μια ενδεχόμενη κίνηση των «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να τον κάνει κάτοικο Καταλονίας, εφόσον φυσικά οι απαιτήσεις από μεριάς Φενέρ δεν είναι τρομερά υψηλές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ