Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Μπαρτσελόνα ρώτησε για Νούνιεζ και… έπαθε εγκεφαλικό
Μπένφικα

H Μπαρτσελόνα ρώτησε για Νούνιεζ και… έπαθε εγκεφαλικό

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχεία της Μπενφίκα και για να παραχωρηθεί θα πρέπει ο εκάστοτε μνηστήρας να δώσει τα πάντα.

17.03.2022 | 12:21

Είναι ένα από τα πρόσωπα που κλέβουν τις εντυπώσεις την τρέχουσα σεζόν. Στην Πορτογαλία αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης, ειδικά τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος για τον Ντάργουιν Νούνιεζ, τον κεντρικό επιθετικό της Μπενφίκα. Ο Ουρουγουανός φέτος μοιάζει ασταμάτητος, σκοράρει ακατάπαυστα συμβάλλοντας τα μέγιστα στη φετινή πορεία των «Αετών». Αποκορύφωμα για εκείνον και την ομάδα του το «χρυσό» γκολ το βράδυ της Τρίτης στο Γιόχαν Κρόιφ Αρένα κόντρα στον Άγιαξ.

Ένα τέρμα που στάθηκε αρκετό για να στείλει την πορτογαλική ομάδα στους «8» του φετινού Champions League. Ο 22χρονος έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες να εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν είναι λίγα δα τα 26 γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολούθησε σε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Tα κατορθώματά του δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα! Έτσι ήδη το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που χτυπούν δειλά δειλά την πόρτα της Μπενφίκα για να ρωτήσουν την τιμή του Ουρουγουανού. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική Sport. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν προσπαθήσει να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με την πορτογαλική ομάδα για χάρη του 22χρονου φορ.

Θες Νούνιεζ… είναι πάρα πολλά τα λεφτά Μπαρτσελόνα

Οι «Αετοί» της Λισαβώνας ωστόσο βάζουν φρένο στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πορτογάλοι στην ερώτηση των Καταλανών για το ποια είναι η τιμή του παίκτη έδωσαν απάντηση που κόβει κάθε συζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης αυτή τη στιγμή κατά την Μπενφίκα κοστολογείται περίπου στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερο απλησίαστο για τα οικονομικά δεδομένα του καταλανικού συλλόγου. Το ανώτερο – κατά το ρεπορτάζ πάντα – που μπορεί να φθάσει ο κουμπαράς του Λαπόρτα για τον Νούνιεζ είναι τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που κάνει την Μπενφίκα να αδιαφορεί πλήρως. Ο Νούνιεζ αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχεία των Πορτογάλων. Και όπως πάντα έτσι και τώρα αν πουλήσουν θα πουλήσουν πολύ ακριβά.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version