ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μένει… μέχρι τέλους στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται έτοιμος να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν, κερδίζοντας την εσωτερική «διαμάχη» με τον Ραλφ Ράνγκνικ, που μάλλον... χαιρετάει εντελώς το καλοκαίρι.

Μένει… μέχρι τέλους στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση της μεγάλης επιστροφής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε μια «ανάσα» από την συμπολίτισσα Σίτι. Ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Έτσι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γύρισε στους «κόκκινους διαβόλους» με στόχο την επαναφορά τους στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Μάλιστα, το «εκρηκτικό» του ξεκίνημα στη σεζόν έδειχνε πως ο ίδιος μπορεί να το καταφέρει ακόμα και άμεσα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο σκόραρε με έναν αρκετά σταθερό ρυθμό, δίνοντας ταυτόχρονα νίκες και βαθμούς στη Γιουνάιτεντ. Βέβαια, η απόδοση του, όπως και της ομάδας, παρουσίασε μια κάθετη πτώση από την έλευση του 2022 κι έπειτα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε μια μεγάλη για τα δεδομένα του περίοδο ανομβρίας, ενώ και οι σχέσεις του με τον νέο προπονητή του συλλόγου, Ραλφ Ράνγκνικ, φέρονται να μην είναι οι καλύτερες δυνατές. Γι’ αυτό, άλλωστε, και υπήρχε έντονη φημολογία περί σκέψεων αποχώρησης του 37χρονου άσου το καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με την «AS» ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, πιστεύοντας στο πλάνο του συλλόγου, αλλά και νικώντας στην εσωτερική… διαμάχη με τον Γερμανό τεχνικό, που πιθανόν να αποχωρήσει εντελώς από τον σύλλογο παρά την αρχική συμφωνία που τον ήθελε να αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο μετά το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο παραμένει, αλλά ο Ράνγκνικ… χαιρετάει

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης η επιλογή Ράνγκνικ φαίνεται να έχει σηκώσει αρκετά «σύννεφα» γύρω της. Κι αυτό γιατί στις τάξεις του συλλόγου έχουν αρχίσει να θεωρούν πως έκαναν λάθος με την επιλογή του για τον πάγκο. Παράλληλα, οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Κριστιάνο έχουν φέρει δεύτερες σκέψεις ακόμα και για το μέλλον του 62χρονου προπονητή και μετά το καλοκαίρι. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν σκέψεις απόλυσης του μετά το τέλος της σεζόν, ακόμα κι αν έχει συμβόλαιο. Φυσικά, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο η εξέλιξη αυτή να έχει να κάνει και με το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιο του. Κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στην Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει τη σωστή επιλογή για τον επόμενο προπονητή. Κάτι που θα της δώσει περισσότερες ελπίδες να κυνηγήσει τίτλους τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και θέλει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας επιστροφής της ομάδας στην κορυφή. Μια προσπάθεια που, όπως φαίνεται, δεν θα εμπεριέχει καθόλου τον Ραλφ Ράνγκνικ, με τον 37χρονο άσο να τον νικάει στην εσωτερική διαμάχη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ