ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Τούχελ και η… θρυλική επίδοση στο Champions League (pic)

Ο Τόμας Τούχελ είδε την Τσέλσι του να επικρατεί για δεύτερη φορά της Λιλ (2-1) και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Champions League, κάνοντας τον έτσι τον προπονητή με τις περισσότερες νίκες στα πρώτα του 50 ματς στον θεσμό.

Ο Τούχελ και η… θρυλική επίδοση στο Champions League (pic)

Από την μέρα που ο Τόμας Τούχελ την ανέλαβε η Τσέλσι έχει… εκτοξευθεί, τουλάχιστον στον αγωνιστικό τομέα. Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι «μπλε» απέλυσαν τον Φρανκ Λάμπαρντ κι αναζητούσαν αντικαταστάτη. Ο Άγγλος τεχνικός είχε αποχωρήσει έπειτα από 1,5 χρόνο, αφού μετά την πρώτη του εξαιρετική σεζόν, η ομάδα ήταν αρκετά ασταθής στη δεύτερη. Παράλληλα, το πιστώθηκε και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να εντάξει σωστά τις ακριβές καλοκαιρινές μεταγραφές. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε στους Λονδρέζους κι άλλαξε τα πάντα. Δημιούργησε μια ομάδα με «ατσάλινη» άμυνα κι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ξεκίνησε με πολλά όνειρα και τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα το τελευταίο διάστημα δεν βαίνουν και στην καλύτερη δυνατή κατεύθυνση για τους «μπλε». Στην Premier League έχουν μείνει πλέον εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ενώ έχασαν και το Carabao Cup από τη Λίβερπουλ. Αυτό, όμως, που τάραξε συθέμελα την Τσέλσι ήταν η ανακοίνωση πώλησης της ομάδας από τον ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά από 19 χρόνια. Ωστόσο, στο Champions League, όπου υπερασπίζεται τον τίτλο της η Τσέλσι έδειξε το καλό της πρόσωπο παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στη Λιλ, νικώντας και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στη Γαλλία (2-1). Ένα αποτέλεσμα με το οποίο ο Γερμανός προπονητής έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο τεχνικός με τις πιο πολλές νίκες στα πρώτα του 50 ματς στο θεσμό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ζιντάν και Γκουαρντιόλα βλέπουν την… πλάτη του Τούχελ

Πιο συγκεκριμένα ο Τούχελ με τη νίκη αυτή έφτασε τις 32 στα πρώτα του 50 ματς στο Champions League. Παράλληλα, μετράει επτά ισοπαλίες και 11 ήττες στα παιχνίδια που δεν έχει πανηγυρίσει θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, άφησε πίσω του δύο τεράστιους προπονητές, τους Ζινεντίν Ζιντάν και Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο μεν Γάλλος τεχνικός είχε 31 νίκες στα πρώτα του 50 ματς, ενώ ο δε Ισπανός είχε φτάσει τις 30.

Αν μη τι άλλο ο Τούχελ συνεχίζει να γράφει εντυπωσιακές επιδόσεις στον πάγκο της Τσέλσι ακόμα και στα δύσκολα. Άλλωστε, οι «μπλε» βρίσκονται σε μια πάρα πολύ ζόρικη κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ομάδας έχουν «παγώσει» αυτή τη στιγμή. Κάτι που κάνει δύσκολες ακόμα και τις μετακινήσεις της εντός κι εκτός των συνόρων. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός είναι αυτός που κρατάει τους πάντες ενωμένους στον σύλλογο την περίοδο αυτή. Οι Λονδρέζοι αναμένουν πλέον την πώληση του συλλόγου και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες με τον 49χρονο στο «τιμόνι» τους να συνεχίζει να σπάει ρεκόρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ