ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα (vid)
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

ΠΑΟΚ ο αλύγιστος – Με κατάθεση ψυχής στα προημιτελικά του Conference (vid)

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League, μετά από ψυχωμένη εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Γκεντ με 2-1.

ΠΑΟΚ ο αλύγιστος – Με κατάθεση ψυχής στα προημιτελικά του Conference (vid)

Ο ΠΑΟΚ άντεξε τους κραδασμούς και πήρε μία ψυχωμένη πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League μετά από μία μεγάλη μάχη στο Βέλγιο. Ειδικότερα, χρειάστηκε να αμυνθεί για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά επικράτησε της Γκεντ με 2-1 στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Conference League με αντίπαλο τη Γκεντ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς αλλά από το πρώτο λεπτό της ρεβάνς φάνηκε ότι θα χρειαστεί να ματώσει για να προκριθεί.

Η Γκεντ μπήκε από νωρίς με το μαχαίρι στα δόντια και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες μέσα στο πρώτο 7λεπτο. Σε αμφότερες τις φάσεις, ο Τισουντάλι αστόχησε. Αρχικά με πλασέ που πέρασε λίγο άουτ και στη συνέχεια με σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αμυνόταν πολύ χαμηλά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να δέχεται κύματα επιθέσεων. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί. Ειδικότερα, στο 20ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε για πολύ ώρα μέσα στην περιοχή και έφτασε στον Κρέσπο, ο οποίος από το ένα μέτρο με δυνατό αριστερό άνοιξε το σκορ.

Αυτό το γκολ έκανε ακόμα πιο επιθετικούς τους γηπεδούχους. Η βέλγικη ομάδα σημάδευε την αριστερή πλευρά, όπου αμυνόταν ο Μπίσεσβαρ με τον Βιερίνια. Έτσι, πατούσε συνεχώς την περιοχή και με σέντρες ή γυρίσματα έψαχνε τον Ντεπουάτρ.

Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κατάφερναν με αυτοθυσία να αναχαιτίσουν τις αντίπαλες επιθέσεις. Ωστόσο, άντεξαν μέχρι το 39ο λεπτό. Ο Σαμουάζ σέντραρε και ο Ντεπουάτρ ξεμαρκαρίστηκε από τον Λυρατζή για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ δε λύγισε ποτέ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν με σέντρες από τα πλάγια αλλά ο αφύλαχτος Samoise δεν κατάφερε στο 2ο δοκάρι να στείλει τη μπάλα στην εστία.

Ο ΠΑΟΚ ξεμύτησε από την περιοχή τρία λεπτά αργότερα αλλά ο Άκπομ δε μπόρεσε να σκοράρει σε ένα πλασέ υπό πίεση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντεπουάτρ στο 54ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αντέξει στους κραδασμούς και οι αμυντικοί έπαιζαν με αυτοθυσία στην προσπάθεια τους να μπλοκάρουν τα σουτ των αντιπάλων τους. Ενδεικτικό είναι ότι ο Βιερίνια μάτωσε στο κεφάλι μετά από μία σφοδρή σύγκρουση σε εναέρια μονομαχία.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μετά το 70ο λεπυό να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν ανάσες. Εν τέλει, όχι μόνο δε δέχτηκαν γκολ αλλά ανέκτησαν το προβάδισμα στο 76ο λεπτό. Ο πανούργος Βιερίνια εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ από πλάγια θέση και ο Ντάγκλας Αουγκούστο με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1.

Τα πολύ δύσκολα είχαν περάσει πια για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κράτησε το 2-1 μέχρι τέλους. Έτσι, πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στη φάση των «8» του Europa Conference League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ