ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

«Σβηστή» πρόκριση με ανατροπή η Μπαρτσελόνα! (vid)

Αν και τα «χρειάστηκε» προσωρινά, η Μπαρτσελόνα χωρίς εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε τη Γαλατάσαραϊ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League!

«Σβηστή» πρόκριση με ανατροπή η Μπαρτσελόνα! (vid)

Αν και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τη Γαλατάσαραϊ. Μπορεί ο Μαρκάο (28′) να σκόραρε πρώτος, αλλά η μαγεία του Πέδρι (37′) και το απλό τελείωμα του Ομπαμεγιάνγκ (49′) έκαναν τη δουλειά για τους «μπλαουγκράνα».

Αργό ξεκίνημα και κεφάλι στο σκορ η Γαλατά!

Μια μικρή ώθηση χρειάστηκε για να ξεκινήσει να αγωνίζεται κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι ήταν αυτοί που φάνηκαν να μπαίνουν πιο δυνατά, με τον Γκομίς να αφυπνίζει τους Ισπανούς. Με 40άρα μπαλιά, ο Γάλλος φορ τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα, όμως πριν εκτελέσει, ο Άλμπα έκοψε την προσπάθειά του (6′).

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντε Γιόνγκ πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία. Από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, ο Ολλανδός σούταρε διαγώνια, όμως δεν βρήκε στόχο για λίγα εκατοστά. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι.  Στο 28′ και από εκτέλεση κόρνερ των Τούρκων, ο αρχηγός των γηπεδούχων, Μαρκάο, ξεμακραρίστηκε στην περιοχή και με κεφαλιά… βουτιά άνοιξε το σκορ (28′)!

Ένα τέρμα που χρειαζόταν η… Μπαρτσελόνα για να ξυπνήσει στην επίθεση. Ο Πέδρι τελικά έφερε τη λύση για την ομάδα του. Ξεκινώντας λίγο έξω από την περιοχή, ο 18χρονος άλλαξε τη μπάλα με τον Τόρες. Μπαίνοντας, διατήρησε την ψυχραιμία του και διατήρησε την κατοχή της. Αφού «ξάπλωσε» δύο αντιπάλους με υπέροχες προσποιήσεις, με ήρεμο τρόπο νίκησε και τον τερματοφύλακα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Πραγματικά υπέροχο τέρμα από τον νεαρό Ισπανό, ο οποίος δείχνει πως παρά την απουσία του για αρκετό καιρό είναι… ετοιμοπόλεμος!

Παίρνοντας παράδειγμα, ο Ομπαμεγιάνγκ στην εκπνοή του ημιχρόνου «άγγιξε» το 2-1, όμως το δοκάρι δεν του έκανε τη χάρη να σκοράρει.

Ολική ανατροπή και χαλαρή πρόκριση Μπαρτσελόνα!

Μπορεί το σκορ πλέον να ήταν ισόπαλο, όμως το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων. κάτι που ούτε η διακοπή του ημιχρόνου δεν άλλαξε. Ο Μπούσκετς σούταρε πρώτος στο 49′, με τη μπάλα να βρίσκει στον Όμπα και τον Πένια να αποκρούει δύσκολα. Η απόκρουση «έφτιαξε» τον Πέδρι, ο οποίος σούταρε και αυτός, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πάλι έτοιμος! Έξυπνα, ο Ντε Γιονγκ με το κεφάλι άφησε τη μπάλα στον Γκαμπονέζο, για να έρθει το «άνετο» 2-1. Σκορ που έδινε πρόκριση πλέον στους Ισπανούς.

Με κομμένα τα γόνατα πλέον, η Γαλατάσαραϊ χρειαζόταν ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Με καλά κλεισμένες τις γραμμές της, η Μπαρτσελόνα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Διατηρώντας το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Τούρκους. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και με το 1-1 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση πήγε στους Ισπανούς, που παραμένουν στη διοργάνωσή.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ