ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

«Τρελό» κράξιμο του Αρτέτα στην Premier League για το πρόγραμμα! (vid)

Ο Μίκελ Αρτέτα, μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Λίβερπουλ (0-2) τα… έχωσε στην Premier League για τον τρόπο διάρθρωσης του προγράμματος, τονίζοντας ότι δίνει πλεονέκτημα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τρελό» κράξιμο του Αρτέτα στην Premier League για το πρόγραμμα! (vid)

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για την Άρσεναλ στην Premier League ήταν το χειρότερο δυνατό. Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν με τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα τους ματς, όντας απογοητευτικοί. Μια εξέλιξη που έφερε έντονο προβληματισμό για το μέλλον του Μίκελ Αρτέτα στον σύλλογο. Μάλιστα, υπήρξε ένα διάστημα, κυρίως μετά την συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι (5-0) στα τέλη Αυγούστου, που έδειχνε πως ο Ισπανός δύσκολα θα κρατούσε την θέση του. Έκτοτε, όμως, τα πάντα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για τους Λονδρέζους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Άρσεναλ διένυσε κάποια εξαιρετικά διαστήματα μέσα στη σεζόν και πλέον φιγουράρει στην τετράδα της Premier League. Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» θεωρούνται πλέον φαβορί για την τετράδα, όντας στο +1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δύο ματς λιγότερα. Ωστόσο, μέσα στον επόμενο μήνα θα κληθούν να περάσουν έναν μικρό… Γολγοθά με συνεχή παιχνίδια. Κάτι για το οποίο ο Αρτέτα έκραξε την Premier League αμέσως μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ (0-2), κατηγορώντας την ότι δίνει πλεονέκτημα στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αρτέτα

Αρτέτα: «Ευχαριστούμε πολύ την Premier League για το πρόγραμμα της»

Βλέπετε, η Άρσεναλ θα κληθεί να παίξει τα δύο ντέρμπι, που ίσως κρίνουν τη σεζόν της σε διάστημα τριών ημερών. Πρώτα θα παίξει με την Τσέλσι στις 20 Απριλίου και ύστερα με την Γιουνάιτεντ στις 23. Κι όλα αυτά ενώ στις 16 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον. Ο Αρτέτα τα… έχωσε στην Premier League για τον τρόπο που έχει φτιαχτεί το πρόγραμμα, θεωρώντας πως η ομάδα του αδικείται από την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, ο Ισπανός τόνισε πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι για τα δύσκολα ματς.

«Ευχαριστούμε πολύ την Premier League που το έκανε αυτό. Και θα το ξανακάνουν όταν είναι να παίξουμε με την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε αν θέλουν να τους δώσουν κάποιο προβάδισμα τους λέω σήμερα (σ.σ χθες): ‘Σας ευχαριστώ πολύ που το κάνετε’. Μην ανησυχείτε οι παίκτες μου θα είναι εκεί το Σάββατο (19/3) γεμάτοι ενέργεια. Θα φάνε και θα κοιμηθούν καλά, αλλά ευχαριστούμε πολύ την Premier League που βάζει τις αγωνιστικές με τέτοιο τρόπο. Είναι πάρα πολύ βοηθητικό. Είναι γενικότερα άδικο. Δεν είναι δίκαιο αυτό που έχουν κάνει εδώ πέρα. Πάντα λένε ‘είναι BT Sport είναι το SkySports, είναι το ένα είναι το άλλο’. Ωστόσο, η Άρσεναλ είναι που επηρεάζεται από όλο αυτό το θέμα κι εγώ νοιάζομαι μόνο για την Άρσεναλ. Και για εμάς αυτό δεν είναι δίκαιο», ανέφερε ο Αρτέτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ