ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις τον Μέσι ακόμα κι αν αποκλειστεί!»

«Ασπίδα» προστασίας προς τον Λιονέλ Μέσι ύψωσε ο προπονητής της αργεντίνικης Σαν Λορέντζο, Πέδρο Τρόλιο, τονίζοντας πως οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του είναι άδικες.

«Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις τον Μέσι ακόμα κι αν αποκλειστεί!»

Το περασμένο καλοκαίρι σήμανε ένα μεγάλο τέλος εποχής για τον Λιονέλ Μέσι, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 χρόνια. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη κάθε άλλο παρά αναμενόμενη έμοιαζε τη στιγμή που συνέβη. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η δεινή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα», όμως, δεν επέτρεψε να πέσουν οι υπογραφές. Έτσι ο 34χρονος άσος βρέθηκε στην έξοδο, υπογράφοντας τελικά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Εκεί όπου έγινε μέλος μιας πραγματικής… Dream Team με στόχο κάθε τίτλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Μέσι στη Γαλία έχουν εξελιχθεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι εμφανίσεις του Αργεντινού άσου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κι ο ίδιος μοιάζει «σκιά» του παλιού καλού εαυτού του. Ειδικά, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League τα πράγματα χειροτέρεψαν. Βλέπετε, ο 34χρονος άσος έγινε δέκτης πολλών αποδοκιμασιών από το «Παρκ Ντε Πρενς» στο ματς με την Μπορντό, για την απόδοση του κόντρα στην «βασίλισσα». Ωστόσο, αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου ύψωσαν «ασπίδα» προστασίας προς εκείνον. Ο Λουίς Σουάρες το έκανε τη στιγμή του ματς, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο προπονητής της Σαν Λορέντζο, Πέδρο Τρόλιο, υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του, τονίζοντας πως οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του είναι άδικες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

«Το να αποδοκιμάζεις τον Μέσι είναι η παρακμή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου»

Ο Τρόλιο μίλησε για τον Μέσι ενόψει του ντέρμπι της ομάδας του με την Χουρακάν το Σάββατο (18/3) και τόνισε πως οι αποδοκιμασίες για εκείνον δείχνουν την παρακμή του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, τόνισε πως είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών κι ακόμα κι αν έχει ευθύνη για τον αποκλεισμό δεν θα έπρεπε να γίνει δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς. Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε τον συμπατριώτη του και τόνισε πως η κριτική προς το μέρους του είναι αποδεκτή, αλλά όχι όταν φτάνει σε βαθμό αποδοκιμασιών, λόγω της ιστορίας τους.

«Το να αποδοκιμάζεις τον Μέσι είναι η παρακμή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μπορώ να καταλάβω αν κάποιος πάει να δει τον Μέσι κι εκνευρίζεται με το πως παίζει. Ωστόσο, ο Λέο δεν γίνεται να αποδοκιμάζεται ακόμα κι αν αποκλειστεί η ομάδα του. Το να αποδοκιμάζεις έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία για έναν αποκλεισμό είναι ακατανόητο. Είναι ένας παίκτης με τρομερή ιστορία. Είναι λίγο εκτός πραγματικότητας να αποδοκιμάζεις έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Είναι απίστευτο.

Ο Μέσι είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ένα τελείως διαφορετικό άθλημα από όλους εμάς. Το να αποδοκιμάζεται για κάτι τέτοιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα πράγμα να τους ασκείς κριτική και να πεις ότι δεν έπαιξε καλά σ’ ένα ματς. Τώρα το να τον αποδοκιμάζεις είναι απλά τρελό», ανέφερε ο Τρόλιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ