Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει δεν θέλει… δεν γυρνάει ο Μπαλοτέλι – Του έκοψε τα «φτερά» ο Μαντσίνι
Μίλαν

Θέλει δεν θέλει… δεν γυρνάει ο Μπαλοτέλι – Του έκοψε τα «φτερά» ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν συμπεριέλαβε τον Μάριο Μπαλοτέλι στην αποστολή για την κρίσιμη μάχη της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

18.03.2022 | 17:37

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας προετοιμάζεται για τις κρίσιμες μάχες κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία για την πρόκριση στην τελική φάση του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε την αποστολή για την μεγάλη αναμέτρηση στην Ιταλία και… είχε μια τεράστια έκπληξη με τον Μπαλοτέλι.

Αν και τις προηγούμενες μέρες όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Azzurri θα καλέσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, αυτό δεν συνέβη!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έμεινε εκτός αποστολής από τον Μαντσίνι! Οι άνθρωποι της Ιταλίας δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι με τον Ιταλό και δεν μπορούν να του δώσει την ευκαιρία… τιμής ένεκεν.

Ο πρώην άσος της Μίλαν θα έπιανε μια θέση στην λίστα… την οποία και δεν αξίζει σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας. Ο Μαντσίνι δεν μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια και να “κλέψει” μια θέση από έναν ποδοσφαιριστή που την άξιζε περισσότερο.

Ίσως και να ήταν ένα μήνυμα προς τον Super Mario πως δύσκολα θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version