ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έχει ένα… απίθανο παρελθόν με τη Ρεάλ ο Τόρες!

Ο Φεράν Τόρες ετοιμάζεται να τεθεί αντιμέτωπος της Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά η ιστορία θα μπορούσε να έχει γραφτεί διαφορετικά αφού σε τέσσερις περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στη «βασίλισσα», αλλά για διαφορετικούς λόγους η μεταγραφή δεν έγινε.

Έχει ένα… απίθανο παρελθόν με τη Ρεάλ ο Τόρες!

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 2021 η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι. Μια προσθήκη που έγινε με γνώμονα τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον των «μπλαουγκράνα». Άλλωστε, ο Ισπανός άσος μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρούνταν στους «πολίτες», αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Το γεγονός, όμως, ότι δεν είχε βασικό ρόλο στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα τον οδήγησε στην έξοδο. Οι Καταλανοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση και να κάνουν άλλη μια ποιοτική προσθήκη στην επίθεση τους και ως τώρα έχουν δικαιωθεί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, μέχρι στιγμής ο Τόρες έχει αποδειχτεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Τσάβι. Ο Ισπανός αγωνίζεται ως επί το πλείστον στα άκρα της επίθεσης και μετράει ήδη πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 13 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός άσος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και πλέον είναι έτοιμος για το πρώτο του Clasico στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό, όμως, που πολλοί δεν ξέρουν και αποκαλύπτει η «AS» είναι η ιστορία που τον συνδέει με τους Μαδριλένους. Βλέπετε, ο ίδιος βρέθηκε τέσσερις φορές πολύ κοντά στη «βασίλισσα», αλλά για διάφορους λόγους δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τόρες

Οι λόγοι των τεσσάρων «αποτυχιών» της Ρεάλ να αποκτήσει τον Τόρες

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, η Ρεάλ παρακολουθούσε τον Τόρες ήδη απ’ όταν μικρός. Μάλιστα, η πρώτη της προσέγγιση για εκείνον έγινε όταν ήταν μόλις 10 ετών. Ωστόσο, η οικογένεια του θεώρησα ότι είναι πολύ μικρός και ήθελε να μείνει στις ακαδημίες της Βαλένθια. Η δεύτερη προσπάθεια των Μαδριλένων έγινε λίγο αργότερα, όπου οι πιθανότητες απόκτησης του ήταν πολύ περισσότερες. Μάλιστα, ο ίδιος ταξίδεψε στη Μαδρίτη και ήταν έτοιμος να μετακομίσει εκεί, αλλά οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της «βασίλισσας» του έκαναν γνωστό ότι τον ήθελαν για δεξιό μπακ. Κάτι που δεν τον… συγκίνησε με αποτέλεσμα να παραμείνει στις «νυχτερίδες».

Μεγαλώνοντας ο Τόρες συνέχισε να εντυπωσιάζει και το 2017 βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο της Ρεάλ. Ήταν αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-17, όπου και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Τότε, στο συμβόλαιο του υπήρχε ρήτρα οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, που η «βασίλισσα» ήταν έτοιμη να καλύψει. Η Βαλένθια, όμως, κινήθηκε ταχύτατα και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο για την πρώτη ομάδα, ανεβάζοντας τη ρήτρα στα 25 εκατομμύρια. Κάτι που ώθησε τους Μαδριλένους στην αναμονή για την εξέλιξη του.

Τελευταία φορά που οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά ήταν πριν από δύο χρόνια. Τότε, ο Ισπανός άσος βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τις «νυχτερίδες». Η Ρεάλ προσέγγισε τον Τόρες, αλλά εν μέσω της κρίσης της πανδημίας δυσκολευόταν να πληρώσει άμεσα την αγορά του. Έτσι, του ζήτησε να μείνει άλλη μια σεζόν στη Βαλένθια και να μετακομίσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει άμεσα και τελικά αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον, η μοίρα τον φέρνει αντιμέτωπο κόντρα στην Ρεάλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και σίγουρα ο 22χρονος άσος έχει ένα έξτρα κίνητρο απέναντι στους Μαδριλένους. Θέλει να τους αποδείξει το λάθος που έκαναν όταν δεν τον απέκτησαν στις ευκαιρίες που είχαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ