ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν έκανε μία στάση και ξανά προς τη δόξα τραβά (vid)

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες συντρίβοντας με 4-0 εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου.

Η Μπάγερν έκανε μία στάση και ξανά προς τη δόξα τραβά (vid)

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε την Ουνιόν Βερολίνου, στην «Αλλιάνζ Αρίνα». Οι Βαυαροί πήραν μία πολύτιμη νίκη τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους, επικρατώντας άνετα με 4-0 της Ουνιόν.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες με Χοφενχαιμ και Λεβερκούζεν. Έτσι, έφτασε τους 63 βαθμούς και βρίσκεται εφτά πόντους μπροστά από τη 2η Ντόρτμουντ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ουνιίόν Βερολίνου ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη με την κεφαλιά του Μπέκερ να περνάει λίγο δίπλα από την εστία Νόιερ. Η Μπάγερν απάντησε στις ευκαιρίες με τον Λεβαντόφκσι να μην μπορεί να νικήσει τον Λουθ.

Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν με υπομονή να φτάσουν μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Τελικά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 16ο λεπτό.

Ο Γάλλος εξτρέμ εξαπέλυσε μία ρουκέτα έξω από την περιοχή και αυτή κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα, με τα φάλτσα να καθιστούν αδύνατο το έργο του τερματοφύλακα. Αυτό ήταν το 7ο του γκολ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, μετράει και 6 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Η Ουνιόν Βερολίνου επιχείρησε να απαντήσει σε δύο περιπτώσεις μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά, με τον Knoche και στην συνέχεια με τον Awoniyi δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Αντί να γίνει το 1-1 έγινε τελικά το 2-0. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιμιχ στο 26ο λεπτό, ο Νιανζού πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0.

Οι Βαυαροί έβαλαν από νωρίς το παιχνίδι για ύπνο

H Μπάγερν Μονάχου είχε υπό τον έλεγχό της το ματς πια. Έτσι, αύξησε το δείκτη του σκορ στο 45ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει με πέναλτι το 3-0.

Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε στο 2ο ημίχρονο από εκεί που το άφησε στο πρώτο. Μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Μουσιάλα σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λεφαντόφσκι για το 4-0. Έτσι, ο Πολωνός ξεπέρασε τα 30 γκολ τη φετινή σεζόν. Το συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων τον έχει φτάσει πια σε πέντε σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει πια διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Βαυαρούς να αφήνουν το πόδι από το γκάζι. Παρόλα αυτά, έχασαν νέα ευκαιρία να διευρύνουν το τελικό σκορ στο 83ο λεπτό, με το πλασέ του Γκνάμπρι από πλάγια θέση να περνάει άουτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ