Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικά off ο Μπενζεμά από το Clasico!
Ρεάλ Μαδρίτης

Οριστικά off ο Μπενζεμά από το Clasico!

Τεράστια απώλεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico της Κυριακής (20/3), με τον Καρίμ Μπενζεμά να τίθεται οριστικά εκτός μάχης!

19.03.2022 | 13:22

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Καρίμ Μπενζεμά στο clasico με τη Μπαρτσελόνα την Κυριακή (20/3), ήταν ιδιαίτερα μικρές. Τελικά, επιβεβαιώνεται πως ο Γάλλος φορ δεν μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα μείνει εκτός αποστολής από το ντέρμπι των Μαδριλένων.

Η ατυχία με τη Μαγιόρκα στερεί από τον Μπενζεμά το ντέρμπι

Αρκετά… τυχερή μπορεί να αισθάνεται η Μπαρτσελόνα που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος, ο οποίος διανύει φοβερή περίοδο φορμαρίσματος, βλέπει το σερί που έχτισε στα τελευταία παιχνίδια να χάνεται. Με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο αρχηγός των «μερένχες» ήταν ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης της. Η ατυχία ωστόσο χτύπησε την πόρτα του πολύπειρου φορ, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη επί της Μαγιόρκα πριν λίγες ημέρες.

Αποχωρώντας ως τραυματίας, ο Γάλλος επιθετικός έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι έτοιμος για το clasico της τρέχουσας αγωνιστικής. Αυτή η μάχη ωστόσο μάλλον χάθηκε, καθώς όπως αναφέρει η «Μarca», ο Καρίμ δεν προπονήθηκε το Σάββατο (19/3). Κάτι που δείχνει πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, είναι σχεδόν αδύνατη.

Με τη διαφορά από τη δεύτερη Σεβίλλη στους δέκα πόντους και τη Μπαρτσελόνα ακόμα πέντε, η Ρεάλ δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Λαμβάνοντας υπόψιν την προχωρημένη ηλικία του Μπενζεμά, δεν θέλουν να ρισκάρουν με έναν χειρότερο τραυματισμό. Για αυτό και λογικά, ο Γάλλος θα χάσει το clasico.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version