Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγή ιχθύος στην Ίντερ για Λουκάκου!
Ίντερ

Σιγή ιχθύος στην Ίντερ για Λουκάκου!

Σχεδόν... ανησυχητικά σιωπηλός είναι για ενδεχόμενη επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τζουζέπε Μαρότα

19.03.2022 | 14:07

Οι ερωτήσεις για πιθανή επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ πληθαίνουν, όμως απάντηση καμία! Ο Τζουζέπε Μαρότα αρνήθηκε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις για τον Βέλγο φορ της Τσέλσι, ο οποίος δείχνει να μην περνάει και τις καλύτερες των ημερών του στην Τσέλσι.

Στόχος της Ίντερ το νταμπλ, για Λουκάκου όμως τίποτα!

Στους δημοσιογράφους δεν δίνει απαντήσεις, ούτε όμως και σε… απλούς φοιτητές. Ο CEO της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, σε επίσκεψή του σε σχολή αθλητικής διοίκησης, συνάντησε μερικούς φοιτητές. Σχολιάζοντας την επικαιρότητα του συλλόγου, ο Ιταλός παράγοντας ανέφερε πως οι στόχοι των «νερατζούρι» είναι ακόμα το εγχώριο νταμπλ.

Αυτό που ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει, είναι η ενδεχόμενη επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου. Έχοντας αρνηθεί να κάνει δημόσια τοποθέτηση, ο Μαρότα συνέχισε σε ίδια γραμμή. Τακτική που ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του… αθόρυβα, ή πολύ απλά δεν αποτελεί στόχο της ομάδας του.

Πριν λίγους μήνες, τα οικονομικά προβλήματα της Ίντερ έφεραν την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι έναντι ποσού ρεκόρ. Ωστόσο στο Λονδίνο ο Βέλγος απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό, σκοράροντας με το σταγονόμετρο. Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως πριν λίγους μήνες, οι τάσεις… φυγής του έγιναν δημοσίως γνωστές, ανεβάζοντας φωτογραφίες του με τη φανέλα της Ίντερ θέλοντας να εκμαιεύσει την επιστροφή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version