ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Το μεγάλο πλάνο του Μέσι για το μέλλον του!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν, έχοντας αποφασίσει να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να κυνηγήσει το Champions League, αλλά και να ρίξει την τελευταία του... ζαριά για το Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Το μεγάλο πλάνο του Μέσι για το μέλλον του!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια. Ένα πραγματικό τέλος εποχής, που έλαβε χώρα τη στιγμή που ελάχιστοι το περίμεναν. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές έμοιαζαν να έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Άλλωστε, αυτή ήταν η επιθυμία αμφότερων, με τον Αργεντινό να θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο, η δεινή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» και το Financial Fair Play της La Liga δεν επέτρεψαν να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Έτσι ο 34χρονος υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν, γινόμενος μέλος μιας… Dream Team στα χαρτιά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, στο γήπεδο τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί και τόσο καλά για τον Μέσι και την Παρί. Οι εμφανίσεις του Αργεντινού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και η κριτική προς αυτόν είναι δριμεία. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League η κατάσταση χειροτέρεψε. Βλέπετε, ο 34χρονος άσος έγινε δέκτης πολλών αποδοκιμασιών από το «Παρκ Ντε Πρενς» στο ματς με την Μπορντό για την απόδοση του. Μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί το καλοκαίρι από την γαλλική ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Marca» ο 34χρονος άσος θα παραμείνει στην ομάδα, αφού στο πλάνο που έχει καταστρώσει για το μέλλον του θέλει να διεκδικήσει ένα Champions League μαζί της, αλλά και του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Ο νέος ρόλος του Μέσι και οι δύο μεγάλοι στόχοι της νέας σεζόν

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, δεδομένα ο Μέσι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του, που λήγει το 2023. Οπότε, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του το ερχόμενο καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή, ο Αργεντινός άσος αναμένεται να έχει εντελώς διαφορετικό ρόλο στην ομάδα τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί η διαφαινόμενο αποχώρηση του Μπαπέ, αλλά και η συνεχής αγωνιστική πτώση του Νεϊμάρ θα φέρουν μεγαλύτερες επιθετικές ευθύνες προς το πρόσωπο του. Κάτι που φέτος δεν συμβαίνει με την ίδια συχνότητα, αφού έχει πάρει έναν ρόλο περισσότερο δημιουργού για χάρη του Γάλλου άσου.

Φυσικά, ο Μέσι έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται το Champions League της νέας σεζόν. Τόσο η Παρί όσο και ο ίδιος θέλουν τον τίτλο για τους δικούς τους λόγους και ο φετινός αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν μη τι άλλο τους «πλήγωσε» και τους δύο. Οπότε, η νέα σεζόν μπορεί να αποτελέσει μια τρόπον τινά εξιλέωση. Παράλληλα, ο 34χρονος άσος έχει στο πίσω μέρους του μυαλού του και το Μουντιάλ του Κατάρ, που θα γίνει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Θεωρητικά αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει την διοργάνωση με την Αργεντινή. Κάτι που και ο ίδιος το ξέρει και θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γι’ αυτό κι ο ίδιος δεν επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις, αλλά να δουλέψει σκληρά με την Παρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ