ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βλέπει τον Χάαλαντ να… χάνεται η Ρεάλ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, αλλά στις τάξεις της ισπανικής ομάδας έχουν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους και θεωρούν πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει τη «μάχη».

Βλέπει τον Χάαλαντ να… χάνεται η Ρεάλ!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά κι εδώ και μια τριετία, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών παγκοσμίως. Κάτι που ο ίδιος φροντίζει να… επιβεβαιώνει συνεχώς με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Ήδη πέρσι με 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 οδήγησε την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Φυσικά, ο Νορβηγός φορ δεν… φρέναρε ούτε τη φετινή σεζόν. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαίο πως μετράει 23 γκολ και έξι ασίστ σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ δίνει ελπίδα στην Ντόρτμουντ για το κυνήγι του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε, οι Βεστφαλοί είναι μόλις στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Την ίδια στιγμή, βέβαια, η σεζόν αυτή μοιάζει να είναι το κύκνειο άσμα του στην ομάδα. Εξάλλου, εδώ και καιρό ο Νορβηγός άσος μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Η ύπαρξη ρήτρας 75 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο για το καλοκαίρι έχει κάνει την περίπτωση του απόλυτα ελκυστική και κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Οι δύο ομάδες που εμφανίζονται εσχάτως ως φαβορί για την απόκτηση του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Goal» οι Μαδριλένοι φέρονται να έχουν χάσει την ελπίδα τους, θεωρώντας πως η αγγλική ομάδα θα τους νικήσει στη μεταγραφική «μάχη».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Οι ενδοιασμοί του Χάαλαντ για τη Ρεάλ και η μεταγραφική «μάχη» με τη Σίτι

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, αυτή η εξέλιξη δεν έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Στις τάξεις της Ρεάλ, άλλωστε, έχουν τα χρήματα για να αποκτήσουν τον Χάαλαντ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχουν δώσει το βάρος τους στην υπογραφή του Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος άσος βρίσκεται πολύ κοντά στη «βασίλισσα», όπου θα βρει τον συμπατριώτη του, Καρίμ Μπενζεμά. Κι εκεί ακριβώς είναι που οι Μαδριλένοι θεωρούν ότι χάνουν το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί από τη μια ο Νορβηγός φορ ενδιαφέρεται να γίνει ποδοσφαιριστής τους, αλλά από την άλλη θεωρεί πως θα είναι λάθος να μετακομίσει σε μια ομάδα που θα έχει ήδη δύο ξεκάθαρους ηγέτες στην επίθεση της.

Ο Χάαλαντ τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής ενός πρότζεκτ. Κάτι που στην Ρεάλ είναι αδύνατο να συμβεί, αφού στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μοιράζεται τα «φώτα» με τον Μπαπέ. Οπότε, η Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει το προβάδισμα, προσφέροντας του ό,τι ακριβώς θέλει. Βέβαια, το δημοσίευμα τονίζει πως η επιθυμία του Νορβηγού φορ είναι να αγωνιστεί για τη «βασίλισσα», την οποία προτιμάει από άλλες ομάδες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η ισπανική ομάδα δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Την ίδια στιγμή το μέλλον του αναμένεται να ξεκαθαρίσει ως τα τέλη Μαρτίου, οπότε ο χρόνος θα δείξει ποιος τελικά θα βγει νικητής στη μεταγραφική αυτή «μάχη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ